“Роздягання перцю”: Міша Кацурін показав свій рецепт бутерброду з помідорами. Дорофєєва облизується

36-річний ресторатор Міша Кацурін у соцмережах поділився рецептом найсмачнішого літнього бутерброду. Він готує англійській мафін з печеними овочами настільки апетитно, що в Дорофєєвої слинка тече.

Ресторатор і блогер Міша Кацурін розповів у соцмережах, як він готує кращий бутерброд в своєму житті. Він створив англійський мафін з печеними овочами та каперсами всього за 50 хвилин. І це вийшло неймовірно смачно! Спробуйте і ви створити кулінарний шедевр від Кацуріна вдома.

Отже, для приготування гарячого бутерброду за рецептом Міші Кацуріна знадобляться наступні інгредієнти:

  • солодкі перці (декілька штук);
  • свіжі томати (декілька штук);
  • каперси;
  • оливкова олія;
  • цукор, сіль та перець за смаком.
Міша Кацурін розповів рецепт бутерброду із запеченими овочами
Міша Кацурін розповів рецепт бутерброду із запеченими овочами

Для приготування соусу песто знадобляться:

  • пучок базиліку;
  • 70 г оливкової олії;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г сиру пармезан;
  • сік 1/2 лимону;
  • 50 г горіхів;
  • сіль за смаком.

Покрокова інструкція з приготування англійського мафіну

Рецепт англійського мафіну від ресторатора Міші Кацуріна
Рецепт англійського мафіну від ресторатора Міші Кацуріна

Крок № 1. Запекти солодкі різнокольорові перці. Попередньо їх потрібно помити та викласти на деко для запікання цілими. За бажанням – полити оливковою олією та поставити на 30-40 хвилин в електричну духовку, розігріту до температури + 180 °С. коли перці будуть повністю готові – дістати їх з духовки, перекласти в глибоку миску та зверху накрити харчовою плівкою – щоб трохи постояли та охолодились. Після цього – обережно зняти шкірку та видалити з середини насіння за допомогою ложки.

Крок № 2. Приготувати обпалені помідори. З ними Міша Кацурін вчинив майже так само, як і з помідорами. Першочергово томати потрібно порізати, посолити сіллю за смаком, зверху – полити оливковою олією та посипати цукром. Далі – поставити запікати в духовку при температурі +180°С. Діставати помідори потрібно, коли вони будуть вже трохи обпаленими.

Обпалені помідори для  приготування англійського мафіну
Обпалені помідори для приготування англійського мафіну

Крок № 3. Змішати обпалені томати із запеченими та очищеними перцями. Додати сіль за смаком і каперси. Ретельно все перемішати.

Крок № 4. Приготувати соус песто. Подрібнити свіжий базилік і скласти в ємність для блендеру. Туди ж додати подрібнені горіхи, сир пармезан, сік одного лимону, очищений часник, сіль та оливкову олію. Всі складові ретельно перемішати за допомогою блендеру.

Крок № 5. Зібрати фантастичний гарячий бутерброд. Спочатку взяти булочку мафін бріош або чіабату (на вибір). Розрізати навпіл та змастити шматочком вершкового масла. Покласти мафін на розігріту пательню і обсмажити з обох боків до появи золотистої скоринки.

Крок № 6. Викласти зверху на булочку суміш із запечених овочів з каперсами. Соковиті запечені овочі накрити зверху ніжною італійською буратою. Доповнити бутерброд соусом песто та зверху полити ароматною оливковою олією та зверху накрити другою частиною смаженої булки.

Апетитний бутерброд від Міші Кацуріна
Апетитний бутерброд від Міші Кацуріна

Найсмачніший бутерброд готовий. Можете куштувати. Смачного!

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла