Померла на відпустці в іншій країні: історія життя та смерті 30-річної учасниці “МастерШеф” Стелли Клименко

Учасниця "МастерШеф" Стелла Клименко планувала почати нове життя після відпочинку за кордоном, але її плани так і не здійснились - дівчини не стало. В чому причина?

Після повернення з Єгипту Стелла Клименко планувала розпочати новий етап свого життя. Проте, її плани залишилися нездійсненими, оскільки у день, коли вона мала летіти додому, її серце раптово зупинилося.

Ще перед відпусткою учасниця шоу “МастерШеф. Професіонали-3” поділилася своїми намірами з близьким другом і шефом Миколою Люлько. Під час останньої робочої зміни перед її від’їздом Люлько порадив їй максимально відпочити, не думати про роботу і повністю зосередитися на відпочинку. Він підкреслив важливість цього перезавантаження для неї.

Друг учасниці МастерШеф Стелли Клименко розповів, чому її не стало
Друг учасниці МастерШеф Стелли Клименко розповів, чому її не стало

Стелла, вирушаючи у відпустку, висловила сподівання, що повернеться і розпочне нове життя. Микола Люлько зараз розмірковує над тим, чи її плани здійснилися, чи це було невідворотне пророцтво долі. Він зізнається, що дуже шкодує про те, що не зателефонував Стеллі під час її відпочинку, що могло б стати додатковою підтримкою для неї.

ЗМІ, посилаючись на ймовірні причини, згадували про ускладнення після перенесеного коронавірусу. Однак Алік Мкртчян, який близько знайомий з ситуацією, спростовує таку версію. Він стверджує, що Стелла не могла померти від наслідків COVID-19, оскільки вже перенесла хворобу взимку під час зйомок шоу, що й стало причиною її дострокового виходу з проєкту.

Друг учасниці МастерШеф Стелли Клименко розповів, чому її не стало
Друг учасниці МастерШеф Стелли Клименко розповів, чому її не стало

Мкртчян заперечує можливість смерті через коронавірус, пояснюючи, що Стелла перехворіла давно і відновилася без серйозних ускладнень. За його словами, вона була у відмінному стані і не могла страждати від наслідків хвороби настільки пізно.

Алік зазначає, що Стелла завжди була дуже активною, але і постійно зазнавала стресу через ненормований робочий графік, який є характерним для кухарів, що постійно працюють з гарячими процесами, полум’ям і плитою.

Друг учасниці МастерШеф Стелли Клименко розповів, чому її не стало
Друг учасниці МастерШеф Стелли Клименко розповів, чому її не стало

Фіналіст кулінарного шоу також підкреслює, що зйомки у проєкті “МастерШеф. Професіонали” були надзвичайно складними. За його словами, деякі учасники не витримували напруженого графіка і відчували великий тиск, що ще раз підтверджує складність умов роботи і стрес, який відчувала Стелла.

Алік поділився спогадами про те, як він запам’ятав Стеллу. З його слів, вона вразила його як чудова особистість. Відзначивши її життєрадісність, відкритість та чесність, він також підкреслив її чуйність. Вона завжди була готова прийти на допомогу. Її щедрість проявлялася не лише в готовності поділитися своїми знаннями, але й у бажанні передати свій досвід іншим.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.