Не там поставила машину: Нікітюк відкупилась за неправильне паркування, але не грошима. Чим платила зірка?

Зірка українських екранів Леся Нікітюк днями показала в Stories Instagram гумористичну історію зі свого життя. Все почалось з того, що 36-річна знаменитість поїхала на машині відвідати маму.

В останній день липня 36-річна Леся Нікітюк сіла за кермо своєї автівки та відправилась в недалеку далечінь. Її шлях пролягав з Києва до Ірпіня, де в одному із санаторіїв відпочиває зараз мама зірки – Катерина Петрівна.

 

Турботлива донька вирішила присвятити день тому, аби провідати маму. Під час подорожі Леся не гаяла часу дарма та… розповідала в ефірі Instagram про один зі своїх улюблених парфумів у чорному флаконі.

Коли знаменитість майже прибула на місце – їй довелося поспілкуватися із суворим комендантом (якщо бути більш точними  – то з коменданткою в чорній сукні з крупним малюнком у вигляді жовтих квітів).

Леся Нікітюк відкупилася за парковку в невстановленому місці флакончиком улюблених парфумів
Леся Нікітюк відкупилася за парковку в невстановленому місці флакончиком улюблених парфумів

За словами Лесі Нікітюк – вона неправильно виконала паркування машини, зупинившись у невстановленому місці. Комендантка виявилась настільки суворою, що не відпускала ведучу доти, доки вона не заплатить штрафні санкції. Вочевидь, в гаманці Лесі Нікітюк не виявилося грошей, тому їй довелось відкуплятися від тітоньки в квітковій сукні… улюбленим флакончиком парфумів.

 

Подарунок жінці з паркування настільки сподобався, що вже в наступному кадрі вона обіймалася з Нікітюк, сидячи на лавці посеред листвяних дерев – немов з давньою подружкою.

 

Згодом вся ця історія виявилася суцільною вигадкою. Леся Нікітюк придумала її, аби прорекламувати улюблені парфуми. Роль жінки-коменданта виконала… мама Лесі Нікітюк – Катерина Петрівна.

Леся Нікітюк з мамою, Катериною Петрівною
Леся Нікітюк з мамою, Катериною Петрівною

До речі, ще весною поточного року Леся Нікітюк зізнавалася, які парфуми їй більше до вподоби. Вибір зірки прийшовся на французький аромат “Gris Montaigne Paris Black&White”, в якому стартовими акордами стають ноти малини, ніжної полуниці, стиглої вишні та яскравого мандарину.

 

Трохи згодом в ароматну гру в ньому вступають більш насичені акорди чорної смородини та вишуканого грейпфруту.

 

Наприкінці цього неперевершеного фруктового тандему звучать шовковий мускус та елегантний шлейф пачулі.

 

Леся Нікітюк дійсно вміє обирати гарні парфуми. І вони стають їй у нагоді у самих непередбачуваних ситуаціях. Як от, наприклад – в цій вигаданій історії з паркуванням у невстановленому місці.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.