Така ж чарівна: Марія Яремчук вперше після народження первістка показалася на публіці. Як виглядає зірка?

31-річна співачка Марія Яремчук вперше після народження дитини вийшла на звʼязок і показала себе у всій красі. Як зараз виглядає виконавиця, якій приписували роман із Олександром Пономарьовим?

Популярна українська співачка Марія Яремчук довгий час знаходилась поза межами публічного простору. Ще в травні в ЗМІ поширилися чутки, ніби 31-річна виконавиця… народила первістка. Подейкували, що Марія стала мамою сина, а батьком її немовля був співак Олександр Пономарьов.

Втім, виконавиця згодом сама спростувала цю інформацію і зазначила, що в її маленького сина – інший батько. І йому навряд чи приємно чути ці плітки.

Після довгої перерви Марія Яремчук знов зʼявилася в публічному просторі. Сталося це не просто так. Річ у тім, що на 8 серпня запланований премʼєрний показ фільму-присвяти її татові, Назарію Яремчуку. Він був першою зіркою української поп-музики та відійшов у засвіти 29 років тому: 30 червня 1995 року.

Його донька Марія Яремчук ініціювала створення кінострічки під назвою “Яремчук: незрівнянний світ краси” та стала в ній виконавчим продюсером. Наразі артистка активно займається рекламою кінострічки про батька.

Саме з цієї нагоди Марія Яремчук перервала довгу мовчанку та зʼявилася в Stories Instagram. Зірка оприлюднила відео, в якому розповіла шанувальникам деякі деталі про майбутній фільм-присвяту.

Марія Яремчук вперше за довгий час показала себе у соцмережах
Марія Яремчук вперше за довгий час показала себе у соцмережах

За останні декілька місяців співачка майже зовсім не змінилася. І навіть навпаки – вагітність і народження первістка зробили Марію більш гарною та красивішою. Статус мами їй дуже личить – так само, як і стримана посмішка.

“Один Факт” нагадає, що Марія Яремчук — багатогранна особистість. Вона спробувала себе не тільки на сцені та у виконанні пісень. Донька Назарія Яремчука працювала також акторкою і композиторкою.

Перша велика популярність прийшла до Марії в 2012 році, коли вона була учасницею шоу “Голос країни” та посіла в цьому шоу 2 місце. Найбільшу славу молода виконавиця отримала в 2014 році, після участі в міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. В фіналі проєкту Марія посіла 6 місце із піснею “Tick-Tock”.

На українській та міжнародній сцені Марія Яремчук виступала із піснями в сучасному стилі, доповненими традиційними українськими мотивами.

Втім, в останні декілька років співачка, схоже – взяла творчу паузу. В репертуарі Яремчук не зʼявлялися нові пісні. На світські заходи вона теж не ходить.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?