В футболці з тризубом: 45-річна Подкопаєва показалася з чоловіком на Олімпійських іграх-2024 в Парижі

45-річна олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зʼявилася на Олімпіаді-2024 в Парижі і показала, як виглядає її чоловік Ігор Дубінський.

45-річна українська спортсменка Лілія Подкопаєва багато років живе в США разом зі своїм чоловіком – бізнесменом українського походження Ігорем Дубінським. Обранець спортсменки займається інвестиціями та будівництвом, а у вільний час — подорожує разом з дружиною.

Напередодні серпня Лілія Подкопаєва разом з чоловіком відправились до Парижу. В столиці Франції зараз проходять літні Олімпійські ігри. Їх урочисте відкриття відбулося 26 липня 2024 року. Відкривав спортивний захід президент Франції Емманюель Макрон.

На фото, яке олімпійська чемпіонка Подкопаєва оприлюднила в своїй Stories Instagram – зображена вона сама та її чоловік Ігор Дубінський. Олімпійська чемпіонка позує поряд з обранцем на тлі локацій спортивної Олімпіади 2024 року. На спортсменці – літні штани білого кольору з підкоченими знизу штанинами. На ногах Лілії – світлі кросівки зі шнурівкою. Також вона доповнила спортивний образ білою футболкою із зображенням українського тризуба. В руці спортсменки помітна синя сумка.

В футболці з тризубом завітала на Олімпійські ігри: 45-річна Подкопаєва показала свого чоловіка
В футболці з тризубом завітала на Олімпійські ігри: 45-річна Подкопаєва показала свого чоловіка

Чоловік Подкопаєвої, Ігор Дубінський — стоїть поряд з коханою. Він також вдягнений по-спортивному: класичні сині джинси, літня футболка в тон їм, чоловічий годинник на руці та темно-синя кепка на голові. На ноги він вдяг спортивні темно-сірі кросівки на шнурівці.

Подружжя Подкопаєвої та Дубінського завітали на Олімпійські ігри-2024 у відповідному спортивному стилі. Знімок для родинного архіву вони зробили на тлі різнокольорової олімпійської символіки у вигляді 6 переплетених кілець, що символізують 5 частин світу, населених людьми.

“Один Факт” нагадає, що Лілія Подкопаєва вийшла заміж за предприємця Ігоря Дубінського 12 квітня 2018 року. У вересні 2019 року спортсменка подарувала коханому доньку.

Нові статті

Схожі статті

“Діалогу немає”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала розподіл спільного майна

Колишня дружина 39-річного Володимира Остапчука Христина Горняк днями прокоментувала, на якому етапі знаходиться розподіл їх спільного майна після розлучення.

В аристократичному стилі: як виглядає квартира 42-річної Ольги Фреймут прямо в центрі Києва (ФОТО)

Ольга Фреймут хоч і проживає вже за кордоном, але також має квартиру в центрі Києва, яка повністю відповідає стилю телеведучої - як виглядає ця оселя?

Закуска на зиму є! Як приготувати фантастичний салат з баклажанів – швидко й просто. Покроковий рецепт

Обов'язково приготуйте цей салат із баклажанів на зиму - вийде нереально смачно та найголовніше просто і швидко. Рецепт, який будуть просити всі ваші сусіди.

3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.