“Не хочу його бачити”: 15-річний син Вʼячеслава Узелкова і Марини Боржемської розкрив усю правду про батька

Син українського спортсмена Вʼячеслава Узелкова, Роберт вперше розповів про відносини із батьком. Чому 15-річний хлопець відвернувся від тата і зараз не хоче його бачити?

Український боксер Вʼячеслав Узелков прожив у шлюбі з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською 22 роки. Зовні здавалося, що в зірковій родині панує суцільна гармонія, та насправді там вирували справжні рокові події. В 2018 році вони й призвели до розлучення подружжя.

Марина Боржемська пішла від чоловіка-боксера в 2018 році і забрала із собою дітей: сина Роберта та доньку Олівію. Жінка довго зберігала мовчанку і не розкривала справжніх причин розлучення із популярним спортсменом.

Трохи згодом зіркова тренерка з проєкту “Зважені та щасливі” зазначала, що ситуація в їх родині в певний момент стала настільки складною і нестерпною, що їй довелося піти своїм шляхом і рухатись з колишнім чоловіком в різних напрямках.

Лише в 2024 році Боржемська розповіла більше деталей про своє родинне життя. Марина зізналася, що в шлюбі потерпала від психологічних знущань з боку Узелкова. Однак звинувачувати у всьому колишнього не в її стилі. Вона сама могла в будь-який момент припинити токсичні стосунки, але довгий час обирала жертовність і знаходилася в ролі жертви.

На відміну від зіркової мами, яка обрала мовчанку і багато років залишається вірною цьому правилу – син Узелкова і Боржемської, 15-річний Роберт, мовчати не став. Хлопець зважився на те, аби розповісти усю правду про свого батька-боксера.

За словами Роберта, він хоче, нарешті, розповісти – як його батько Вʼячеслав протягом останніх років виконував свої батьківські обовʼязки. Син боксера заявив, що за останні 5 років він та його мама з молодшою сестричкою не чули від колишнього голови родини нічого, окрім погроз.

Роберт Узелков зазначив, що для його батька цілком нормальним є обзивання не тільки найближчих родичів, але й кращих друзів свого 15-річного сина. Ба більше, після такої поведінки спортсмен Вʼячеслав Узелков робить вигляд, ніби діти та колишня дружина його уникають і брешуть усім навколо про справжній стан справ.

Ми завжди готові були йому допомогти – розповів син спортсмена. – Але замість подяки він завжди чинив зло

Хлопець зробив особливий акцент на інформації про те, що його нібито не пускають до батька і не дозволяють з ним спілкуватися. Роберт наголосив, що все це є суцільною брехнею. Бо насправді він сам не хоче бачити власного батька за увесь той біль, який він йому приніс.

Син Узелкова і Боржемської зробив гучну заяву про батька
Син Узелкова і Боржемської зробив гучну заяву про батька

Роберт Узелков оприлюднив свій допис в соцмережах не просто так. Юний хлопець щиро сподівається на те, що його побачать якомога більше людей і підтримають його. Водночас в нього є сподівання, що батько також прочитає допис сина та зрозуміє просту річ:

Його терпіти ніхто і ніколи не буде!

Допис Роберта став справжнім криком душі. Він також висловив надію на те, що більше ніколи не почує ані голосу тата, та не буде бачити його повідомлень.

Батьку, ти зробив все для того, щоб я від тебе відвернувся – підсумував він свій проникливий і наповнений печаллю допис. – Ти зробив мені тільки комплекси і біль

Відомо, що відразу після розлучення Марині Боржемській довелося разом з дітьми тікати з їх спільної з Узелковим квартири. Вона не забрала звідти нічого з речей, а за документами поверталась вже потім – потайки, поки колишнього не було вдома.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.