“Мама Вови не повірила”: 24-річна Полтавська розсекретила, як батьки Остапчука відреагували на її вагітність

Вагітна Катя Полтавська розповіла в соцмережах, як їх з Остапчуком батьки відреагували на новину про те, що скоро стануть бабусями та дідусями. У кожного реакція була своя.

Зараз 24-річна дружина Остапчука знаходиться на 5-му місяці вагітності. Першими, хто дізнався про важливу подію в житті подружжя – стали батьки Остапчука і Полтавської.

Катерина розповіла, якою була реакція її мами та батьків Володимира на цю прекрасну новину.

Катерина Полтавська розповіла, як її батьки та батьки Остапчука відреагували на новину про вагітність
Катерина Полтавська розповіла, як її батьки та батьки Остапчука відреагували на новину про вагітність

Днями Катерина Остапчук (в дівоцтві – Полтавська) в Stories Instagram поділилась інформацією про те, як вони з чоловіком повідомили про її вагітність своїм батькам. За словами дівчини, яка зараз знаходиться в щасливому очікуванні первістка – її мама і тато, а також батьки Вови Остапчука добре знали, що їх діти після весілля планували поповнення в родині.

Втім радісна новина була сприйнята найближчими родичами пари по-різному. Зокрема, мама Каті відреагувала на неї спокійно, бо завжди була впевнена у тому, що доньці вдасться завагітніти дуже швидко.

Коли Катерина Остапчук повідомила татусеві про те, що він скоро стане дідусем – він відразу спитав:

Коли?

Найбільше неочікуваною, за словами дружини Остапчука – була реакція мами Володимира.

Жінка спочатку взагалі не повірила в цю новину – бо звикла, що діти її постійно жартують.

Однак новина про вагітність все ж таки виявилася правдою і тепер щасливе подружжя майже кожного дня відчуває турботу старшого покоління. Батьки часто дзвонять Катерині і дізнаються, як почувається маля в животику.

Щасливе подружжя: Володимир Остапчук і Катерина Полтавська
Щасливе подружжя: Володимир Остапчук і Катерина Полтавська

Катерина Остапчук відповіла у соцмережах і на інші питання своїх підписників. Наприклад, майбутня мама зазначила, що почала розмовляти з чоловіком про народження дитини ще на початку 2024 року. Вона хотіла запланувати початок вагітності на літо, але Володимир запропонував змістити плани на більш ранній строк – на березень.

Власне, так в них все і вийшло. Згодом журналістка завагітніла і тепер ділиться найщасливішими моментами в очікуванні первістка.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?