“Присвятила йому пісню”: претенденткою на серце “Холостяка-13” Терена може бути відома співачка. Хто вона?

В мережі зʼявилася цікава інформація щодо учасниць телешоу "Холостяк-13", який стартує на каналі "СТБ" цієї осені. Імовірно, що претенденткою на серце Терена стане… молода співачка. Хто вона?

Чим ближче до осені і премʼєри “Холостяка-13” із Олександром Тереном Будько в головній ролі – тим більше цікавих фактів зʼявляється про сюжет шоу. Днями в мережі обговорювали справжню інтригу. Її появу спровокував новий холостяк Олександр Будько при підтримці ведучого Григорія Решетніка.

Отже, нещодавно Олександр Терен мав відверту розмову із журналісткою Еммою Антонюк.

Представниця ЗМІ поставила перед головним героєм реаліті-шоу питання щодо того, який подарунок від жінки вразив його найбільше. У відповідь Терен зізнався, що йому дуже сподобалось, коли одна дівчина присвятила йому пісню.

Мені подарували пісню – розповів новий “Холостяк”. – Знаю, що ця пісня написана для мене і до слова не одна. Я не хочу цитувати, тому що її одразу знайдуть…

Олександр Терен Будько відмовився називати імʼя виконавиці, яка заспівала цю пісню-присвяту. Втім, таке зізнання “Холостяка-13” спровокувало хвилю припущень у соціальних мережах. Зокрема, користувачі прийнялися вгадувати, хто ця дівчина. Зʼявилося припущення, що ця сама співачка є однією з учасниць романтичного телешоу. І претенденткою на руку та серце Олександра Будько.

Згодом пильні користувачі звернули увагу на фрагмент пісні, яку в соцмережах оприлюднила молода українська співачка з псевдонімом Sowa. В композиції згадується троянда, яка є головним засобом висловлювання почуттів в проєкті “Холостяк”.

Дехто точно зрозуміє, кому присвячені ці слова – загадково зазначила виконавиця.

Sowa також натякнула, що за допомогою композиції їй хочеться розповісти про ті зміни, які зараз відбуваються в її житті. Але поки що вона може лише поділитись цією піснею.

Сподіваюсь, вам сподобається – висловила свою мрію співачка

Цікаво, що свій коментар під загадковим дописом виконавиці Sowa залишив і ведучий “Холостяку” Григорій Решетнік. Ось що він написав:

Нарешті ця пісня звучатиме на широкий загал

Якби не цей коментар, то шанувальники, мабуть – так і плуталися б у здогадках щодо загадкової учасниці-співачки. Однак прихильники телешоу вмить зрозуміли, що до чого і припустили, що новою учасницею реаліті-шоу буде Sowa. І саме вона присвятила Терену пісню, та ще й не одну.

Молода співачка Sowa може бути претенденткою на руку та серце Олександра Терена
Молода співачка Sowa може бути претенденткою на руку та серце Олександра Терена

На сьогоднішній день ані співачка, ані 13-й холостяк цю інформацію офіційно не підтвердили.

Імовірно, вона так і залишиться таємницею до старту проєкту восени 2024 року.

Нові статті

Схожі статті

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.