“Немитий”: Маша Єфросиніна поділилася ідеальним секретом збереження засмаги, коли поряд немає моря

Ведуча Маша Єфросиніна на початку останнього місяця літа вирішила поговорити про засмагу. Вона зізналась, що їй дуже до вподоби власне засмагле тіло. Але засмага швидко змивається. Як її підтримати?

45-річна ведуча та українська волонтерка Маша Єфросиніна у соцмережах заговорила про… літню засмагу. Дійсно, коли як не влітку торкатись цієї теми?

Єфросиніна в Stories Instagram поділилася своїми міркуваннями щодо засмаги. За словами ведучої – їй самій дуже подобається засмагле тіло. Зірка може багато хвилин стояти перед дзеркалом, милуючись шоколадною та засмаглою з усіх боків шкірою.

Марія Єфросиніна розповіла про засмагу
Марія Єфросиніна розповіла про засмагу

Найкраща засмага виходить на справжньому літньому сонечку біля моря. Марія Єфросиніна зізналась, що раніше – за мирних часів, питання літньої засмаги в її родині саме так і вирішувалося. Вона збирала чемодани та відправлялася до моря. Там, на теплому пляжу і пісочку Маша отримувала свою порцію сонечка і поверталася додому з відпустки справжньою шоколадкою.

Зараз часи змінилися і під них доводиться підлаштовуватися. Наразі ведуча бачить лише два варіанти отримання розкішної шоколадної засмаги. Один з них, на думку Єфросиніної – знайти десь у Києві локацію з басейном і полежати біля нього 2-3 години, щоб шкіра добре засмагла. Та ще й скупатися можна – в таку спеку це саме те, що треба.

Другий варіант збереження засмаги, про який міркувала Марія Єфросиніна – це… взагалі не митися. Такий собі робочий спосіб зберегти шоколадний відтінок шкіри якомога довше. Втім, для знаменитості він навряд чи підходить.

Маша Єфросиніна зазначила, що не хоче потрапити до заголовків ЗМІ як… немитий скунс. І тому, поки літо 2024 року поки що залишається в країні – вона попросила користувачів соцмереж порадити їй якісь затишні місця в українській столиці, де можна підтримати свою засмагу.

Маша Єфросиніна показала засмагле тіло
Маша Єфросиніна показала засмагле тіло

Ведучій важливо, щоб це можна було б зробити в робочому ритмі, адже наразі через професійну діяльність в неї немає майже жодної вільної хвилинки.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?