Заплела косу бубликом, як в Юлії Тимошенко: Ольга Сумська показала себе в національному вбранні

Акторська професія дозволяє Ользі Сумській перевтілюватись у будь-які образи. Вона може бути норовливою Роксоланою або ж справжньою українською панянкою. От як, наприклад – в наступному фото.

57-річна народна артистка України Ольга Вʼячеславівна Сумська завдяки своїй професії може перевтілитись в будь-яку героїню. В кіно вона гарно виглядала в статусі коханої наложниці султана Сулеймана Пишного. На сцені театру може зіграти і справжню українську панянку в національному вбранні.

В своїй Stories Instagram Ольга Сумська показала саме таку світлину – в українській вишиванці, з червоним намистом на шиї та пишною косою-бубликом, як в самої Юлії Тимошенко.

Для спектаклю “Наші Кайдаші” артистка вбралася у вишиванку білого кольору з квітковими мотивами на рукавах та в області декольте. В малюнку на вишиванці Ольги Сумської присутній традиційний український орнамент в чорних, червоних, зелених та жовтих кольорах. Артистка доповнила сценічний образ джинсами, яскравим макіяжем, сріблястим та червоним дрібним намистом. А ще – розкішною та пишною косою-бубликом.

Ольга Сумська в образі української панянки
Ольга Сумська в образі української панянки

Відомо, що театральна вистава “Наші Кайдаші”, заради якої Сумська приміряла на себе образ розкішної української панянки, проходила в Чернівцях. Сюжет цієї дивовижної історії розповідає про пригоди родини Кайдашів. Чудово театральна вистава, в якій окрім Ольги Сумської грають й інші популярні українські артисти: Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Володимир Горянський, Богдан Осадчук та інші.

Акторська група під керівництвом режисера Євгена Олійника наразі гастролює з виставою по містах України.

До речі, у театральній виставі “Наші Кайдаші” Ольга Сумська грає одну з головних героїнь і представницю старшого покоління славетно відомої родини – Кайдашиху.

Її сюжет заснований на подіях з повісті Івана Семеновича Нечуй-Левицького “Кайдашева сімʼя”. Український письменник написав її в 1878 році.

Нові статті

Схожі статті

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.