Зустрічався з MamaRika і будував карʼєру в Україні: де зараз переможець “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс?

34-річний екс-"фабрикант" Стас Шурінс багато років тому був кумиром українок. Він переміг на "Фабриці зірок-3" та запамʼятався романом із іншою учасницею музичного шоу, Ерікою. А де артист зараз?

Латвійський співак Стас Шурінс в 2009 році прославився в Україні завдяки музичному талант-шоу “Фабрика зірок-3”. Молодий виконавець, автор пісень та композитор, справжнє прізвище якого Шурін – декілька років успішно будував свою карʼєру в нашій країні. Втім, напередодні окупації Криму та початку АТО на Донбасі у 2014 році – виїхав з України.

Пройшло 6 років, перш ніж Шурінс знов повернувся на українську сцену. Декілька років тому співак випустив україномовний трек, а згодом – знов зник з поля зору фанатів. Розповідаємо, де знаходиться Стас Шурінс зараз та як склалося його життя.

Стас Шурінс народився 1 червня 1990 року в Латвії (Рига). З дитинства в хлопчика яскраво проявлялися вокальні здібності. Батьки віддали його до музичної школи, де він мав змогу навчатися в професійних педагогів.

З юних років Стас приймав участь у різноманітних музичних конкурсах. В 2009 році юнак приїжджає до України та стає учасником шоу талантів “Фабрика зірок-3”. В проєкті він став переможцем, представивши широкому загалу дві своїх авторських пісні: “Серце” та “Не сходи с ума”.

На творчому проєкті в Стаса Шурінса почалися романтичні стосунки із учасницею Ерікою (справжнє імʼя – Анастасія Кочетова). Вона також приймала участь в третій “Фабриці зірок”, а зараз змінила сценічний псевдонім на MamaRika.

Стас Шурінс та Еріка (MamaRika)
Стас Шурінс та Еріка (MamaRika)

Стас Шурінс та MamaRika недовго були разом і невдовзі розлучилися. Ініціатором розлучення став Шурінс. Зараз колишні закохані ніяких стосунків не підтримують.

Після “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс переміг ще в одному проєкті: “Танці з зірками”, який вийшов в 2011 році на каналі СТБ. В тому ж році журнал “Viva!” назвав Стаса Шурінса одним з найкрасивіших чоловіків України.

В 2014 році Стас поставив пісенну карʼєру на паузу та виїхав з України. Він оселився в Німеччині та пояснював свій відʼїзд важкою політичною ситуацією. Лише через 7 років виконавець зізнався, що в його дружини на той момент виявили пухлину мозку, тому він поїхав із нею до німецької клініки – щоб підтримувати та доглядати її.

Шурінс розповідав, що на той момент взагалі залишився без грошей. Їх не було навіть на те, щоб зняти квартиру в Україні. Тому родина вирішила поїхати до Німеччини, де жили батьки важкохворої дружини Стаса.

В Німеччині співаку довелося деякий час працювати листоношою. Вільний від роботи час артист приділяв музиці. В 2016 році виконавець став фіналістом німецького “Голосу країни”.

В 2019 році Шурінс повертався до України, щоб презентувати свою нову, україномовну пісню “Перемагай”. Вона стала першим україномовним треком в сольній карʼєрі співака. Шурінс присвятив композицію українським параолімпійцям.

Де Стас Шурінс зараз?

Де знаходиться переможець “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс – точно невідомо. Після початку повномасштабного вторгнення артист у соцмережах закликав не вірити російській пропаганді. Також на особистій сторінці латиша в соцмережах можна побачити дописи із закликами зупинити війну в Україні.

Переможець Фабрики зірок 3 Стас Шурінс
Переможець Фабрики зірок 3 Стас Шурінс

В Instagram біля світлин Шурінс зараз ставить геолокацію “Німеччина”. Імовірно, саме там він зараз і живе.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.