“Пробач”: Боржемська привселюдно звернулася до 15-річного сина Роберта, який зрікся свого батька Узелкова

Зіркова тренерка Марина Боржемська привселюдно звернулся до 15-річного сина. Днями хлопець у соцмережах заявив, що відмовляється від власного батька, Вʼячеслава Узелкова. Мама подякувала йому за це.

44-річна тренерка з телешоу “Зважені та щасливі” Марина Боржемська привселюдно звернулась до свого старшого сина. “Один Факт” нагадає, що днями 15-річний Роберт Узелков оприлюднив у соцмережах допис, в якому заявив про те, що зрікається власного батька – українського спортсмена Вʼячеслава Узелкова.

Після публічної заяви хлопця його мама, Марина Боржемська висловила захоплення сміливістю спадкоємця. Жінка щиро подякувала сину за те, що він зробив цю відверту заяву та зміг захистити і її, і свою молодшу сестричку Олівію від зіркового батька-абʼюзера.

Мій любий син Роберте, я дякую тобі за твій останній допис – написала у своєму письмовому зверненні Боржемська.

Також вона звернула увагу на те, що син продемонстрував усю свою мудрість, біль, втрату і дорослість. Мама зазначила, що побачила сміливість Роберта та його чесність не тільки по відношенню до самого себе, але й до інших.

На думку Боржемської, в її юного сина є, чому повчитися. В характері хлопця є такі важливі для чоловіка риси, як вміння відстоювати власні кордони та гідність. Роберт у свої 15 зміг стати на захист найдорожчого, що в нього є – власної родини, мами та сестри.

Ось воно, відчуття – бути за камʼяною спиною, за мужніми плечима та відчути жіночу слабкість поряд з тобою – написала Боржемська на особистій сторінці в Instagram.

Марина Боржемська публічно звернулася до сина Роберта
Марина Боржемська публічно звернулася до сина Роберта

Крім того, фітнес-тренерка перепросила сина за цю неприємну ситуацію і те, що йому в молодому віці довелося вирішувати складну ситуацію власноруч:

Мені, як матері, не хотілося цього – зізналася Боржемська.

Жінка розповіла, що довго мовчала і уникала будь-яких публічних розмов про те, що відбувається в їх родині, лише тому – що бажала захистити Роберта та Олівію від купи болю.

Боржемська до останнього сподівалася на відповідальність іншої сторони конфлікту, а саме – Вʼячеслава Узелкова. Та її старання призвели до протилежного результату.

Ми маємо вчитися говорити правду вголос – підсумувала тренерка

На її власну думку – зробити це часто дуже важко і складно. Тим не менш, треба вміти захищатися і не давати будь-кому навіть маленької можливості образити себе. В першу чергу така поведінка руйнує людину, яку ображають. В неї формуються внутрішні комплекси та зʼявляється невпевненість у собі.

Насамкінець Марина Боржемська побажала синові і надалі крокувати вільно та сміливо по життю. І щоб в нього завжди були такі ж самі правильні орієнтири.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?