Кохана дружина єдиного сина: співаючий ректор Михайло Поплавський показав, як виглядає його невістка

74-річний "співаючий" ректор Михайло Поплавський – відома в Україні особистість. В нього є єдиний син Олександр, одружений на переможниці конкурсу краси. Хто невістка Поплавського та як виглядає?

Михайло Михайлович Поплавський – український педагог та виконавець пісень, що відомий багатьом українцям як співаючий ректор. Відомо, що в 74-річного Поплавського є лише один син – Олександр. Зараз він – вже дорослий чоловік, і йому виповнився 41 рік.

В юні роки Олександр Поплавський був справжнім мажором і приділяв багато вільного часу тусовкам та розвагам. Хлопець зустрічався із заможними друзями, відвідував різноманітні вечірки та взагалі в суспільстві отримав статус завидного нареченого.

Звісно, цьому в більшій мірі посприяла творча та ректорська діяльність його знаменитого батька. Адже Михайло Поплавський займався не тільки концертною діяльністю та викладанням лекцій в університеті. Він ще й володів ресторанним бізнесом та мав інші джерела доходу.

Михайло Поплавський показав красуню-невістку
Михайло Поплавський показав красуню-невістку

Син Поплавського, Олександр – повʼязав своє життя із підприємницькою діяльністю. Трохи згодом він одружився на справжній красуні, яку звали Аліною. Ця дівчина в 2019 році була однією з учасниць конкурсу “Місіс Україна” і стала його переможницею.

Після завершення конкурсу Аліна Поплавська розповіла, що ця подія стала в її житті неймовірним досвідом. Вона втілила в життя власну дитячу мрію.

Разом із чоловіком Олександром невістка Михайла Поплавського займається ресторанним бізнесом. Аліна розповідала, що познайомились вони з майбутнім обранцем ще в університеті та відразу один одному сподобалися.

Невістка Михайла Поплавського, Аліна
Невістка Михайла Поплавського, Аліна

Декілька років тому Аліна Поплавська розпочала музичну карʼєру. Втім, зірковий свекор відразу заявив красуні, щоб від нього ніякої протекції вона не чекала. Він був готовий підтримати невістку, але тільки словом та порадою. Все інше, на думку Поплавського-старшого, дівчина зможе зробити самостійно.

Аліна народила своєму чоловіку сина, а зірковому свекру – онука. Де знаходиться невістка Михайла Поплавського зараз – невідомо. Після початку повномасштабного вторгнення про неї майже нічого не чутно. Імовірно, жінка разом із сином евакуювалася за кордон.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.