Обійшлася недешево: блогерка розсекретила, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на приватний захід

Українська блогерка Стася Макєєва розповіла, скільки заплатила за приватний виступ Вєрки Сердючки. Сума гонорару обчислюється сотнями тисяч гривень. Скільки насправді просить за виступ Сердючка?

Відома українська блогерка Стася Макєєва розповіла цікаві подробиці про приватний захід, на який вона запросила Вєрку Сердючку. За словами учасниці телешоу “Супермама” – вона вирішила влаштувати масштабне гендер-паті та запросила на нього відому українську зірку – Сердючку.

Вечірка з нагоди вагітності знаменитої блогерки, на якій майбутня мама та її численні гості дізналися про стать дитини – пройшла ще в травні 2024 року. Гендер-паті обійшлося Стасі в доволі кругленьку суму коштів. Зокрема, багато грошей довелось заплатити за виступ Вєрки Сердючки та її бенду, які любʼязно завітали в гості до Макєєвої, що була при надії.

Стася Макєєва влаштувала масштабне гендер-паті за участю Сердючки
Стася Макєєва влаштувала масштабне гендер-паті за участю Сердючки

Рішення запросити Сердючку на гендер-паті було прийнято на родинній нараді. Майбутня мама дуже хотіла, щоб цей захід запамʼятався усім гостям на якомога довший період.

Отже, блогерка разом із чоловіком заплатила за гендер-паті загалом 80 тисяч доларів, що в гривневому еквіваленті становить близько 3 млн. 271 тисячу гривень. Водночас Стася Макєєва зазначила, що з цієї суми близько 35 тисяч доларів (1 млн. 431 тисяча гривень) пішло на оплату гонорарів Сердючки та її команди.

Макєєва розповіла, що вони з чоловіком та гостями отримали суцільну насолоду від виступу Вєрки Сердючки та її балету.

Стася Макєєва влаштувала гендер-паті на мільйони
Стася Макєєва влаштувала гендер-паті на мільйони

“Один Факт” нагадає, що наприкінці липня 2024 року Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив в латвійській Юрмалі на музичному фестивалі Лайми Вайкуле “Рандеву”.

Деякі українці сприйняли появу артиста там неоднозначно. Адже на фестиваль приїхали виступати і “хороші” росіяни. Сердючка зі сцени концертного залу “Дзінтарі” заговорила російською, звертаючись до Алли Пугачової.

Дехто угледів в цьому вчинку зраду, однак Данилко згодом пояснив. Мовляв, це не він розмовляє російською, а агресор.

Нові статті

Схожі статті

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.