Не тільки морозиво з ягід: Лілія Ребрик розсекретила 6 обіцянок самій собі на серпень. Чи дотримається?

Ведуча та багатодітна мама Лілія Ребрик дала собі 6 обіцянок на останній місяць цього літа. Судячи з планів – цей період в житті зірки буде доволі насиченим. Що ж запланувала знаменитість?

Українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася своїми планами на серпень 2024. Зіркова мама трьох доньок вирішила долучитися до популярної естафети в соцмережі Instagram та склала свій власний план на останній місяць поточного літа.

Судячи зі списку, який оприлюднила Лілія в соцмережах – цей місяць обіцяє бути насиченим і неймовірно приємним. Як гарна господиня, Ребрик хоче приготувати ягідне морозиво вдома, досхочу наїстися кавунчика, встигти загадати бажання, допоки з неба летить зірка та ще виконати декілька заповітних бажань.

Ось повний перелік обіцянок, які Лілія Ребрик дала сама собі на серпень:

  • відпочити у Карпатах разом з родиною – доньками та чоловіком Андрієм Диким;
  • приготувати вдома морозиво зі свіжих ягід, які були вирощені власноруч на присадибній ділянці;
  • знайти, нарешті, найсмачніший кавун і наїстися ним досхочу так, щоб і позіхнути не було куди;
  • загадати бажання, поки з неба падає зірка (адже серпень – це місяць зорепадів і найкращий час, коли їх найкраще видно в небі);
  • зустріти один зі світанків серпня босоніж на траві;
  • виспатися.

До речі, щодо останньої обіцянки Лілія Ребрик зазначила, що її втілити в життя навряд чи вдасться. Занадто щільний графік вона собі запланувала. І спати ніколи буде!

Лілія Ребрик дала собі декілька обіцянок на серпень
Лілія Ребрик дала собі декілька обіцянок на серпень

Користувачі соціальних мереж позитивно сприйняли естафету, яку Лілія перейняла від улюбленого каналу “Ранок вдома”. В коментарях до допису ведучої вони охоче почали ділитись і власними мріями та бажаннями на серпень.

Одна з дописувачок пообіцяла, що завжди буде знаходитись в ресурсі, аби чекати чоловіка з фронту надихаючою та красивою. В переліку її бажань також були донати, нові проєкти власного благодійного фонду і відпочинок разом з донькою у Львові.

Інша користувачка пообіцяла самій собі, що створить свій навчальний курс, завершить підготовку до старту марафону, не забуде про себе і водночас – буде приділяти достатньо уваги чоловіку та дітям.

А які плани на цей серпень у вас? Поділіться ними в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?