“Скільки всього ми з тобою пройшли”: Євгенія Власова показала 64-річну маму та публічно звернулась до неї

Співачка Євгенія Власова все частіше ділиться подробицями особистого життя та нещодавно показала маму у своєму Instagram: як виглядає ця чудова жінка?

Українська співачка Євгенія Власова зворушливо відзначила день народження своєї матері, яка святкувала його 3 серпня. Власова поділилася цією особливою подією зі своїми шанувальниками через соціальні мережі, продемонструвавши, як вона привітала рідну людину. На честь свята співачка підготувала святковий торт, який особисто доставила до мами, що стало частиною її сюрпризу.

В Instagram Євгенія висловила свої щирі емоції, дякуючи матері за підтримку і спільно пережиті труднощі. Вона зазначила, що разом з мамою пройшла через безліч складних і важливих етапів, які допомогли їм зрозуміти одне одного краще.

Євгенія Власова вперше показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @evgeniavlasova
Євгенія Власова вперше показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @evgeniavlasova

Власова висловила свою безмежну любов і вдячність, зазначаючи, що навіть попри те, що вони обидві стали дорослими, для неї мати завжди залишиться молодою та красивою. Співачка ще раз підтвердила свою глибоку любов і безмежну вдячність за всі ті моменти, які вони разом пережили.

У мережі з’явилось опубліковане фото святкового торта, на якому можна побачити, що жінка святкує своє 64-річчя. Цю подію також відзначили на блозі Євгенії, де вона поділилась знімками зі свого особистого свята.

Євгенія Власова вперше показала, як виглядає її мама
Євгенія Власова вперше показала, як виглядає її мама

Відомо, що мати Євгенії була відомою акторкою, а її батько співав у капелі, що носила ім’я Левка Ревуцького. Коли ж їй був лише рік, батьки розлучились, і Олександр Поплавський залишив сім’ю, залишивши Євгенію з матір’ю.

Згодом у дівчинки з’явився вітчим, а через кілька років — брат Петро Крижанівський, який нині є директором у музичній кар’єрі Євгенії Власової. Петро також має амбіції стати автором бестселера, що є частиною його особистих творчих планів.

Євгенія Власова та її колишній чоловік Дмитро Костюк
Євгенія Власова та її колишній чоловік Дмитро Костюк

На початку 2000-х років особисте життя Власової змінилось та вона вийшла заміж за Дмитра Костюка, який також займався продюсуванням її кар’єри. У цьому шлюбі у пари народилася дочка на ім’я Ніна. Проте у 2008 році їхні стосунки завершилися розлученням.

Нові статті

Схожі статті

“Діалогу немає”: екс-дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала розподіл спільного майна

Колишня дружина 39-річного Володимира Остапчука Христина Горняк днями прокоментувала, на якому етапі знаходиться розподіл їх спільного майна після розлучення.

В аристократичному стилі: як виглядає квартира 42-річної Ольги Фреймут прямо в центрі Києва (ФОТО)

Ольга Фреймут хоч і проживає вже за кордоном, але також має квартиру в центрі Києва, яка повністю відповідає стилю телеведучої - як виглядає ця оселя?

Закуска на зиму є! Як приготувати фантастичний салат з баклажанів – швидко й просто. Покроковий рецепт

Обов'язково приготуйте цей салат із баклажанів на зиму - вийде нереально смачно та найголовніше просто і швидко. Рецепт, який будуть просити всі ваші сусіди.

3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.