“Служить Олежка”: Королева ночі Полякова за 20 днів до Дня Незалежності висміяла втікача Винника зі сцени

Співачка Оля Полякова прямо зі сцени різко висловилася про свого колегу Олега Винника. Що сказала Королева ночі про кумира усіх вовчиць, який понад 2 роки тому виїхав з України в Німеччину?

Королева ночі Оля Полякова різко висловилась на адресу свого колеги-втікача Олега Винника. Як відомо, кумир усіх вовчиць чкурнув за кордон ще на початку повномасштабного вторгнення – у лютому 2022 року.

Зараз Винник живе в Німеччині разом із своєю бек-вокалісткою та дружиною Таїсією Сватко (Таюне).

Оля Полякова різко висловилася про Олега Винника
Оля Полякова різко висловилася про Олега Винника

Відома українська виконавиця Оля Полякова згадала про Олега Винника прямо зі сцени. Артистка приймала участь у зйомках концерту “Музична платформа України”, що присвячений національному святу – Дню Незалежності. Його в нашій країні святкуватимуть 24 серпня, але артисти та знімальна команда почали готуватись до урочистостей заздалегідь.

Отже, зйомки концерту відбувалися 3 серпня, у суботу. Окрім Олі Полякової в ньому приймали участь й інші українські зірки. Зокрема, серед них був співак та продюсер Геннадій Вітер, який вів захід. До речі, саме його часто порівнюють із Олегом Винником – через схожість творчого репертуару та зовнішності.

Оля Полякова, яка приймала участь у зйомках – також не обійшла увагою схожість Геннадія Вітера із Винником. Співачка зазначила, що ведучий є справжньою копією кумира усіх вовчиць. Зокрема, вона запросила Вітера на сцену та зазначила, що це місце поки що ніким не зайняте.

Оля Полякова та Олег Винник раніше були добрими друзями
Оля Полякова та Олег Винник раніше були добрими друзями

У відповідь шоумен сказав, що вовчиці Олега Винника не дозволять зайняте місце кумира в шоу-бізнесі. За словами Вітера – прихильниці співака-втікача вийдуть усією гурьбою на сцену і… “буде йому горе”.

Оля Полякова вирішила пожартувати на цю тему та промовила:

Вони всі в Німеччині, там, де служить наш Олежка – в німецькій теробороні – сміючись, зазначила артистка

До початку повномасштабного вторгнення росіян Полякова та Винник були добрими друзями.

Артисти підтримували один одного та часто зʼявлялися разом на публіці. Однак після еміграції Винника до Європи звʼязок обірвався. Зараз Оля Полякова з Винником не спілкується.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?