Більше 1 млн гривень: скільки заробляє Андрій Данилко за один приватний концерт Вєрки Сердючки

Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка має безліч фанатів та з кожним роком його гонорари все збільшуються і збільшуються: скільки коштує один виступ співачки?

Українська блогерка Стася Макєєва, яка здобула популярність завдяки участі у шоу “Супермама”, поділилася подробицями про вражаюче свято, яке вона організувала. На це свято була запрошена відома українська співачка Вєрка Сердючка, і блогерка розкрила інформацію про витрати на цей захід.

У травні цього року, коли Стася Макєєва перебувала на останніх місяцях вагітності, вона вирішила відзначити свою другу вагітність масштабним гендер-паті. Під час цієї події було оголошено, що у неї буде хлопчик. Щоб зробити святкування ще більш запам’ятовуючим для себе та своїх гостей, блогерка вирішила запросити Вєрку Сердючку для виконання її популярних хітів.

Андрій Данилко відмовчується після розсекречення прайсу на свої концерти
Андрій Данилко відмовчується після розсекречення прайсу на свої концерти

Витрати на організацію свята виявилися значними. За інформацією, яку поділилася Макєєва, загальні витрати на гендер-паті склали 80 тисяч доларів. При цьому виступ Вєрки Сердючки обійшовся в 35 тисяч доларів.

Блогерка поділилася своїм досвідом, як вона з партнерами організувала масштабне свято, яке запам’яталося їм на все життя. Витрати на подію склали близько 80 тисяч доларів, з яких 35 тисяч пішло на оплату виступу популярної артистки Сердючки. Вона також розповіла, що отримали величезне задоволення від результату, який повністю задовольнив їхні очікування та бажання.

Андрій Данилко відмовчується після розсекречення прайсу на свої концерти
Андрій Данилко відмовчується після розсекречення прайсу на свої концерти

На корпоративному заході Сердючка виконувала як пісні українською, так і російською мовами. Це не є виключенням, адже на своїх концертах вона також представляє репертуар російською. Данилко, який є автором сценічного образу Сердючки, не перекладає свої хіти на українську мову. Нещодавно він пояснив причини, чому продовжує співати російською мовою навіть на третій рік повномасштабного вторгнення, і відповів на критику від своїх опонентів.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачево: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?