Зі святковим тортиком: в Мережі вперше зʼявилися фото чоловіка 49-річної Могилевської, якого вона приховує

В соцмережах вперше зʼявилися світлини чоловіка Наталії Могилевської. До цього моменту вона показувала обранця зі спини, але в день народження зірки 2 серпня відома блогерка засвітила його обличчя.

Співачка Наталія Могилевська в пʼятницю, 2 серпня, відзначила 49-й день народження. Артистка вирішила зробити власне свято тихим і затишним та запросила до себе додому лише найближчих людей.

Серед присутніх були маленькі донечки Могилевської та її коханий чоловік Валентин, якого вона довгий час ретельно приховує від сторонніх очей. Привітати українську естрадну виконавицю прийшла й блогерка Наталія Городова. Бізнесвумен у своєму Instagram вперше засвітила обличчя обранця Могилевської.

Кадри з дня народження співачки потрапили до соцмереж і численна аудиторія прихильників Наталії Могилевської, нарешті змогла побачити – як виглядає коханий чоловік популярної співачки.

В мережі показали обличчя чоловіка Наталії Могилевської
В мережі показали обличчя чоловіка Наталії Могилевської

Невідомо, чи отримала Городова дозвіл на публікацію відео від іменинниці. Адже на одному з її відео дуже добре видно обличчя того самого Валентина, якого Могилевська приховує від суспільства.

У відеоролику, який показала на широкий загал блогерка – Валентин вносить до кімнати, де знаходяться гості, святковий тортик, прикрашений свічками. Помітно, що він – високий та статний чоловік з кучерявим волоссям, який носить окуляри.

Взагалі про чоловіка Наталії Могилевської мало що відомо. Скласти його портрет можна хіба що за розповідями самої співачки та рідкісними фото і відео з ним, які вона показує на своїй сторінці.

Перше знайомство Наталії та Валентина сталось ще на початку повномасштабного вторгнення. Через короткий час після знайомства вони стали парою та почали жити разом. Артистка розповідала, що обранець постійно знаходиться поряд і навіть їздив зі співачкою в гарячі точки.

В Інтернеті показали обличчя чоловіка Наталії Могилевської
В Інтернеті показали обличчя чоловіка Наталії Могилевської

Разом з Валентином зірка української естради два роки тому вдочерила двох дівчат, які залишилися сиротами. Довгий час знаменитість приховувала факт вдочеріння і розповіла про це лише через 2 роки.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?