Гарно прибирала вдома, але їй це не допомогло: чому Остапчук обрав молоду директорку салону, а не Христину

Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк восени 2022 року. Згодом стало відомо, що телеведучий знайшов собі нову пасію. Чим привабила його журналістка Катя Полтавська?

Теле- і радіоведучий Володимир Остапчук в свої 39 років готується стати батьком втрєте.

Кохана дружина, 24 річна Катерина Полтавська через 4 місяці подарує йому сина.

Остапчук був одружений тричі. Його першою дружиною була Олена Войченко. В шлюбі вони прожили 12 років і народили двох дітей: сина Евана і доньку Емілію. В жовтні 2019 року стало відомо, що подружжя подали на розлучення.

Вже через півроку після розриву Володимир Остапчук знайшов собі нову пасію – нотаріуса Христину Горняк. Другий шлюб шоумена проіснував набагато менше. Пара розірвала офіційні стосунки в 2022 році, а ініціатором розставання стала Горняк. Згодом екс-дружина Остапчука зізнавалась, що головною причиною розлучення стала неприйнятна для неї ситуація через порушення табу в стосунках.

Горняк розповідала, що навіть у момент розставання в неї залишалися почуття до Володимира. Однак її принциповість та ситуація, яка склалась між ними на той момент — змусила Христину піти на кардинальні міри.

До речі, Володимир Остапчук щиро намагався відновити стосунки з Горняк та запропонував їй договір про… дарування нерухомого майна. Однак колишня йому відмовила. Христина вважає, що через це шоумен тримає на неї особисту образу. Про це свідчить, зокрема і те, що він у річницю шлюбу з нею повідомив про… річницю нових стосунків із молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук розповів, чому обрав Полтавську замість Горняк
Володимир Остапчук розповів, чому обрав Полтавську замість Горняк

Зі своєю третьою обраницею Катею Полтавською, яка молодша за нього на 15 років, Остапчук почав зустрічатись через невеликий проміжок часу після другого розлучення. Чим ця молода особа привабила ведучого, що він так швидко забув про хазяйновиту Христину Горняк, яка і вдома сама може прибратись, і за зовнішністю не забуває слідкувати?

Володимир Остапчук в минулому розповідав, що в жінках його приваблюють гострий розум та гарне почуття гумору. Імовірно, такі якості характеру є і в 24-річної Каті Полтавської, яка стала для зіркового ведучого і коханою жінкою, і турботливою дружиною. А невдовзі – ще і подарує йому сина.

До речі, за зізнанням Полтавської – після одруження навесні 2024 року вона взяла собі прізвище чоловіка, Остапчук. Вони не влаштовували омріяне весілля, а обмежились тільки розписом та невеличким банкетом. Урочисті заходи молодята відклали на більш сприятливий час.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?