Зачахли в шлюбі, розквітли після розлучення: 5 українських знаменитостей, яким самотність пішла на користь

Розлучення з коханою людиною – це не завжди кінець світу. Деякі з українських зірок довели, що життя після розставання продовжується та грає різнокольоровими фарбами.

Розлучення з коханою людиною – це не завжди кінець життя. Тут все залежить від світосприйняття. Будь-яке завершення старих відносин цілком може означати появу чогось нового, незвіданого та прекрасного.

Головні герої наступної добірки довели, що у розставанні з коханим можна знайти безліч переваг і обернути усі негативні емоції собі в плюс. Розлучення – це вагомий крок до кращої версії самого себе. Деякі з українських зірок розповіли, як розлучення з коханою людиною вплинуло на їх подальше життя.

Володимир Дантес

36-річний екс-фабрикат Володимир Дантес розлучився із співачкою Надією Дорофєєвою через 10 років офіційних стосунків. Прихильники помітили, що саме після цього він зміг насправді розкрити свої таланти. До розриву він постійно знаходився в тіні зіркової дружини.

Володимир Дантес після розриву з Надією Дорофєєвою став більше уваги приділяти творчості
Володимир Дантес після розриву з Надією Дорофєєвою став більше уваги приділяти творчості

Імовірно, посприяла розкриттю таланту Дантеса і його нова муза – Даша Кацуріна. Саме у відносинах із 23-річною рестораторкою Володимир став більш активно писати пісні та створювати нові музичні кліпи.

Соломія Вітвіцька

Ведуча з “1+1” Соломія Вітвіцька прожила в офіційному шлюбі зі своїм обранцем Владом Кочатковим 8 років. Їх пара одружилася в 2013 році, але за цей час в подружжя так і не народилися дітки.

Прихильники пари та ЗМІ називали однією з причин розлучення закоханих саме відсутність спільних нащадків.

Соломія Вітвіцька після розлучення розквітла та знайшла нове кохання
Соломія Вітвіцька після розлучення розквітла та знайшла нове кохання

Через рік після розставання з Кочатковим Вітвіцька назвала себе найщасливішою жінкою. Вільне життя добре вплинуло на зовнішність теледіви. Згодом Соломія змогла віднайти і нове кохання. Її обранцем став військовослужбовець Олексій Ситайло.

Анна Трінчер

Молода співачка Анна Трінчер перебувала в шлюбі з блогером Олександром Волошиним з 2022 по 2023 рік. В цей період життя красуня приділяла увесь вільний час коханому.

Анна Трінчер після розлучення змінилася на краще
Анна Трінчер після розлучення змінилася на краще

Розлучення з Волошиним стало чудовим приводом для того, аби переглянути власні пріоритети. 23-річна Трінчер стала витрачати більше часу на саму себе. Це змінило її психологічний стан на краще. Та й зовні співачка змінилася в ліпший бік.

Камалія

В 2023 році стало відомо, що українська співачка Камалія розлучилася зі своїм чоловіком-мільярдером, Мохаммадом Захуром. Реальні причини розриву й досі невідомі. Але артистка запевнила, що їй вдалося зберегти з колишнім дружні відносини.

Співачка Камалія розквітла після розлучення
Співачка Камалія розквітла після розлучення

Після офіційного розлучення Камалія насправді розквітла. В неї зʼявилося більше вільного часу на доглядові процедури та заняття улюбленою верховою їздою. Завдяки цьому зовнішність артистки змінилася у кращий бік.

Зараз Камалія – все ще вільна жінка. Співачка зізналася, що не відчуває нестачі уваги з боку чоловіків. Ба більше – один з претендентів на її руку та серце їй самій дуже подобається. Але до серйозних стосунків екс-дружина пакистанського мільярдера поки що не готова.

Христина Горняк

37-річна блогерка Христина Горняк розлучилася із ведучим Володимиром Остапчуком восени 2022 року. Розставання пішло красуні лише не користь. Вона після нього розквітла, немов троянда посеред райського саду.

Христина Горняк після розставання з Остапчуком зайнялась бальними танцями
Христина Горняк після розставання з Остапчуком зайнялась бальними танцями

В Христини зʼявилося набагато більше вільного часу, який вона стала приділяти самій собі. Дівчина зайнялася бальними танцями і це найкращим чином вплинуло на зовнішність екс-обраниці Остапчука.

Фігура блогерки стала більш підтягнутою, та й психологічний стан Христини Горняк змінився на краще. Жінка стала набагато щасливішою.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?