“Ти мене витягнула з того світу”: 45-річний Вʼячеслав Узелков зробив пропозицію руки та серця новій обраниці

В'ячеслав Узелков після сварок з колишньою дружиною Мариною Боржемською та дітьми розповів, що перебуває в нових стосунках та натякнув на пропозицію руки та серця.

Нещодавно у своєму пості в Instagram Узелков підкреслив, що справжнє кохання існує, а всі інші, хто відчуває труднощі в житті, мають усвідомити, що їхнє життя обертається навколо нього. Він висловив вдячність тим, хто постійно згадує про нього, зазначаючи, що це свідчить про його значущість у їхньому житті. На завершення боксер побажав всім бути закоханими і отримувати любов у відповідь.

Вʼячеслав Узелков вперше натякнув на нові романтичні стосунки після розлучення. Фото з Instagram @uzelkov_official
Вʼячеслав Узелков вперше натякнув на нові романтичні стосунки після розлучення. Фото з Instagram @uzelkov_official

Колишній боксер також поділився вражаючою світлиною разом із теплими словами, в яких він висловлює вдячність за підтримку, яку отримав від своєї нинішньої партнерки. Відомо, що вона стала його опорою в складний період після операції і він підкреслив, що тепер його серце належить їй. Цей публічний жест відкриває новий етап у його особистому житті.

Також можна помітити, що на безіменному пальці коханої є обручка, що свідчить про пропозицію від чоловіка, але відкрито він про це ще нічого не сказав.

Вʼячеслав Узелков вперше натякнув на нові романтичні стосунки після розлучення
Вʼячеслав Узелков вперше натякнув на нові романтичні стосунки після розлучення

Кілька днів тому син боксера розповів усю правду про їхнє спілкування, де розкритикував батька. В’ячеслав Узелков здійснив своє перше публічне висловлення в соціальних мережах після цього і заявив про намір відмовитися від батька. У своєму повідомленні Узелков вказав, що його згадують ті, хто переживає труднощі в житті, що можна вважати натяком на його колишню дружину, фінтнес-тренерку Марину Боржемську.

Вʼячеслав Узелков вперше натякнув на нові романтичні стосунки після розлучення
Вʼячеслав Узелков вперше натякнув на нові романтичні стосунки після розлучення

В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська, які були разом понад двадцять років, мають двох дітей – сина Роберта та доньку Олівію. Їхній шлюб завершився у 2018 році, і розлучення супроводжувалося певними суперечками. Після розриву Марина Боржемська висловлювала своє розчарування через відсутність активної участі боксеру у вихованні дітей та його незацікавленість у зустрічах із ними.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?