З макіяжем і манікюром: Тоня Матвієнко показала раніше небачене фото покійної Ніни Митрофанівни у 69 років

Тоня Матвієнко поділилася архівним кадром зі своєю покійною мамою, Ніною Матвієнко. Славетна квітка-душа випромінює жіночність і доброту навіть зі світлини. Такою артистку ви ще не бачили.

43-річна співачка Тоня Матвієнко поділилась у соцмережах архівною світлиною, на якій зображена її мама – народна артистка РСР, Ніна Митрофанівна Матвієнко.

“Квітка-душа”, як часто називали Ніну Митрофанівну в Україні – зробила цей знімок 8 років тому, 5 серпня 2016 року. Імовірно, це фото Ніна Матвієнко подарувала доньці на довгу памʼять, тому що на ньому помітний підпис співачки, зроблений маркером.

З любовʼю, Ніна Матвієнко. Вдячна! – написано на архівному фото

Українська артистка, якої не стало восени 2023 року 8 років тому обрала для фотосесії локацію біля одного з готелей в українських Карпатах (Яремче). Ніна Матвієнко вдягнена у сукню білого кольору довжиною до самої підлоги. Її волосся розпущене, а на руці помітний годинник з червоним паском.

Тоня Матвієнко показала небачене фото мами Ніни, якої вже немає
Тоня Матвієнко показала небачене фото мами Ніни, якої вже немає

Мама Тоні Матвієнко підвела губи яскравою червоною помадою і стала найвродливішою квіткою посеред квіткової клумби, яка була розбита прямо перед входом до готелю. Судячи з того, що біля будівлі вже увімкнені ліхтарі – Ніна Митрофанівна фотографувалася у вечірній час.

Тоня Матвієнко не повідомила, до якого саме заходу її мама так гарно нарядилася. Можливо, це була якась творча зустріч, чийсь день народження або концерт. В будь-якому випадку, виглядала Ніна Митрофанівна на всі 100%.

“Один Факт” нагадає, що Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня 2023 року. В останні місяці життя легендарна естрадна співачка сильно хворіла і не зʼявлялась в публічному просторі.

Останні ж дні виконавиці пройшли в лікарні. Ніна Митрофанівна не бажала, щоб хтось її відвідував окрім доньки. Зять співачки, Арсен Мірзоян, вже після смерті тещі розповідав, що в неї була онкологія.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?