Життю зірок не позаздриш – Марічка Падалко це довела: “Раз на місяць в моїй родині трапляється якась біда”

Ведуча з "1+1" Марічка Падалко заговорила про сокровенне. Щомісяця в її житті трапляється чергова неприємність. То палець втратить на нозі, то чоловік чомусь міняє її на молоду блондинку. Хто винен?

48-річна зірка новин на “1+1” Марічка Падалко поділилася емоціями з приводу того, що відбувається в її власній родині майже щомісяця.

Трапляється якась біда – розповіла телеведуча. – Мого чоловіка помічали з “молодою блондинкою”. До того ж я ще, виявляється – втратила палець на нозі

Що ж насправді трапилось між нею та Єгором Соболєвим? Виявилось, що всі ці приголомшливі новини – лише вигадка та маніпуляція, до якої вдаються ЗМІ заради створення кричущих заголовків. Падалко зазначила, що наведені приклади – лише маленька частинка того, з чим зіштовхувалась зірка українських новин в останні роки.

В гонитві за сенсацією багато журналістів створюють справжні “шедеври”, за якими й не зрозумієш відразу, де правда, а де – вигадка. Марічка Падалко зазначила, що свідомо вона не називає фейком подібні новини. Бо вони ґрунтуються ніби то на реальних фактах, але загорнутих у маніпулятивну обгортку-заголовок.

Телеведуча зробила акцент на тому, що багато українських родин в останні два роки переживають вкрай непрості часи. В той час, коли навколо гинуть друзі та близькі люди – в ЗМІ за біду видають щось інше.

От як, наприклад – “молоду блондинку”, з якою бачили її чоловіка Соболєва. Під загадковим заголовком таїлася проста правда – блондинкою виявилася старша донька її чоловіка від минулого шлюбу, Аліса.

Щодо втраченого пальця на нозі Марічка Падалко також надала розʼяснення. Звісно ж, втрачати вона його й не думала. Навпаки, колись ведучій довелося його розробляти, щоб під час бігу, яким вона регулярно займається – не відчувати дискомфорту.

На думку Падалко, через подібні маніпуляції, яких в останні роки значно побільшало – розмивається поняття ЗМІ. Тому для виживання кожному українцю потрібно вчитися протистояти маніпуляціям та перевіряти інформацію з Інтернету, перш ніж в неї повірити.

Навичка протистояння та аналізу інформації зі ЗМІ повинна стати такою ж незамінною, як бронежилет на фронті або зарядний пристрій під час знеструмлень світла.

Марічка Падалко розповіла про маніпулятивні заголовки в ЗМІ
Марічка Падалко розповіла про маніпулятивні заголовки в ЗМІ

Також Марічка Падалко надала посилання користувачам, за яким можна дізнатись про різні види маніпуляцій. Згодом їх можна застосувати на практиці задля покращення власної медіа-гігієни.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?