Доля не хотіла, щоб вони були разом: 35-річна Ксенія Мішина розповіла всю правду про своїх екс-чоловіків

Ксенія Мішина має бурхливе насичене життя та навіть була героїнею шоу "Холостячка", щоб знайти своє кохання, але з чоловіками в неї не складається: з ким акторка крутила романи?

Ксенія Мішина офіційно перебуває в статусі незаміжньої жінки. Однак у її житті є важлива постать -12-річний син Платон, якого вона народила в 22 роки, коли ще була студенткою.

Батько Платона

Стосунки Ксенії з її колишнім партнером Олександром розпочалися, коли їй було 20 років, а йому – 30. Після того, як вони почали жити разом, ситуація здавалася стабільною. Проте, коли Ксенія завагітніла, це принесло в їхні стосунки нові проблеми і відкрило неприємні риси характеру Олександра.

Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків
Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків

На той момент Ксенія була вразливою як емоційно, так і фінансово. Вона зізналася, що часто страждала від фінансових труднощів, не маючи достатньо грошей для їжі або для покриття університетських витрат. У відповідь на ці труднощі Олександр демонстрував агресію, наполягав на тому, щоб Ксенія самостійно заробляла гроші, і відмовляв їй у їжі, вважаючи, що вона повинна була сама піклуватися про себе. Згодом все дійшло до того, що вони розлучились зі скандалом.

Женя Кот

Під час участі в шоу “Танці з зірками” Ксенії Мішиній приписували романтичні стосунки спочатку з її партнером Женею Котом, а пізніше і з Володимиром Остапчуком. Однак всі ці чутки не знайшли підтвердження.

Перші плітки про роман між Ксенією Мішиною та Женєю Котом з’явилися після того, як вони виконали на сцені пристрасний фокстрот. Вони навіть обмінялися поцілунком у прямому ефірі, що ще більше підігріло інтерес до їхніх можливих стосунків. Проте згодом стало відомо, що цей поцілунок був частиною акторської гри.

Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків
Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків

Ксенія Мішина неодноразово підкреслювала, що всі її почуття залишаються лише на паркеті, оскільки для неї сім’я є дуже важливим і святим. Вона тоді зауважила, що Женя Кот є одруженим, а сама Ксенія вже мала невдалий досвід у стосунках з одруженими чоловіками.

Загадковий одружений чоловік

Ксенія Мішина також мала досвід стосунків з одруженим чоловіком. Вона уникнула згадування імені свого колишнього партнера. Проте, Мішина чітко зазначила, що в майбутньому не планує мати стосунків з одруженими чоловіками.

Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків
Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків

Актриса пояснила, що її досвід став для неї важливим уроком. Вона визнала, що не була обізнана про те, що її партнер був у шлюбі, і дізналася про це лише після того, як стосунки вже закінчилися. Мішина підкреслила, що вона більше не має наміру повторювати подібних помилок і підходити до таких ситуацій з більшою обачністю, розуміючи всі можливі наслідки таких стосунків.

Олександр Еллерт

Згодом Ксенія Мішина була героїнею романтичного реаліті-шоу “Холостячка” та вибрала в фіналі шоумена Олександра Еллерта. Однак у липні 2021 року вона здивувала своїх прихильників публікацією в Instagram, де оголосила про розставання з Еллертом. Незважаючи на це, їх знову побачили разом, що викликало нові питання та обговорення.

Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків
Ксенія Мішина розповіла про всіх своїх чоловіків

На думку Мішиної, їхні різні характери створювали певні труднощі, які доводилося долати, намагаючись знайти спільну мову. Незважаючи на зусилля, їм не вдалося налагодити стосунки, і їхні конфлікти стали регулярними. Акторка зізналася, що ці емоційні перепади та постійний біль виявилися надто тяжкими для неї, і вона відчувала глибоке незадоволення від ситуації. Ксенія визнала, що саме вона стала ініціатором остаточного розриву з Еллертом.

Наразі, як зазначає Ксенія, її особисте життя прекрасне. Вона сильна та щаслива жінка, яка наразі не перебуває в стосунках.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?