“Я два місяці пролежала в палаті”: Камалія зізналась, що ледь не попрощалася з життям через складну недугу

Камалія завжди вражає своєю відвертістю з шанувальниками щодо того, що у неї відбувається в житті: які проблеми співачка подолала та як з ними впоралась?

Співачка Камалія відкрито поділилася з публікою своїми переживаннями. Вона розповіла про серйозні медичні проблеми, які вона пережила, включаючи клінічну смерть. Проблеми зі здоров’ям почалися з дитинства, коли у неї виявили камені в нирках. Ці проблеми стали однією з причин її подальших серйозних захворювань.

Під час одного з інтерв’ю співачка розповіла, що кілька років тому їй було діагностовано рак молочної залози. Лікарі змогли вчасно виявити онкологію, і завдяки ранньому виявленню та лікуванню їй вдалося успішно подолати хворобу.

Камалія вперше розповіла, що пережила клінічну смерть
Камалія вперше розповіла, що пережила клінічну смерть

Також Камалія пережила клінічну смерть на початку 2000-х років через ускладнення від хвороби нирок. Лікування потребувало тривалої госпіталізації, і лише після двомісячного перебування в лікарні її стан покращився. Вона зазначила, що її страждання під час цього періоду були величезними, але зрештою їй вдалося подолати всі труднощі.

Артистка поділилася своїм досвідом клінічної смерті, розповідаючи про те, що вона пережила в цей момент. Камалія описала свої відчуття як стан невагомості, при якому не було болю. Коли ж вона повернулася до свідомості, її охопив сильний біль. На її думку, цей біль був наслідком енергії, яка буквально затягнула її назад у тіло. За словами артистки, це було супроводжено відчуттям блаженства і, водночас, почуттям невідворотності.

Камалія вперше розповіла, що пережила клінічну смерть
Камалія вперше розповіла, що пережила клінічну смерть

Зірка також зачепила тему про своє розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після двадцяти років шлюбу. Це рішення стало несподіванкою для багатьох, адже чоловік завжди піклувався про Камалію, задовольняючи всі її побажання і потреби.

Здавалося б, подружжя було щасливим, але Камалія заявила, що їхній союз розпався через серйозну конфліктну ситуацію. Проблема виникла через доньку Захура від попереднього шлюбу — Тетяну, з якою Камалія не могла знайти спільної мови. Захур взяв сторону своєї дочки, що призвело до серйозних непорозумінь і образ, через які Камалія вирішила завершити їхні стосунки.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?