“Вони нечесні люди”: Олена Мозгова одразу після Пономарьова висловилась про камінг-аут 30-річної доньки Зої

Олена Мозгова має трьох дітей та старша донька Зоя нещодавно здійснила камінг-аут. Продюсерка спочатку ніяк не коментувала, але згодом відреагувала: що думає жінка з цього приводу?

Олена Мозгова вперше прокоментувала публічне визнання своєї 30-річної доньки Зої про її орієнтацію. Це сталося після того, як Зоя опублікувала в Instagram пост, де поділилася реакцією мережі на своє зізнання. Донька Мозгової розповіла, що після відкритого висловлювання про свою орієнтацію вона отримала численні слова підтримки від підписників.

Однак не обійшлося і без критики: деякі коментарі були образливими та спрямованими не лише проти Зої, але й проти її родини. Незважаючи на це, сама Зоя зазначила, що негативна реакція не вплинула на її почуття. Вона акцентувала увагу на тому, що слід відмовитися від радянських стереотипів і навчитися толерантно ставитися до вибору інших людей.

Олена Мозгова вперше відреагувала на камінг-аут доньки Зої. Фото з Instagram @matatatahakuna
Олена Мозгова вперше відреагувала на камінг-аут доньки Зої. Фото з Instagram @matatatahakuna

Зоя також додала, що багато людей висловили їй подяку за відвагу бути відвертою, зазначаючи, що вони самі бояться поділитися своїми справжніми почуттями через страх перед суспільними осудженнями. За її словами, цей страх обумовлений тим, що велика частина суспільства досі живе в радянському минулому і керується застарілими стереотипами, які вже давно засуджуються і навіть караються вільними країнами.

В Україні, на жаль, бути самим собою та відкрито виражати свої почуття ще досить складно, а в деяких випадках і зовсім неможливо. Соціальна модель суспільства залишається примітивною, і багато людей досі вважають за можливе нав’язувати свої правила і втручатися в життя інших.

Олена Мозгова вперше відреагувала на камінг-аут доньки Зої
Олена Мозгова вперше відреагувала на камінг-аут доньки Зої

Олена Мозгова не залишилася осторонь і прокоментувала публікацію своєї доньки Зої. Вона висловила підтримку, порадивши їй ігнорувати негативні коментарі, адже ті, хто вдається до критики, зазвичай самі не відчувають задоволення від свого життя і намагаються втрутитися в особисті справи інших. Мозгова побажала доньці щастя і запевнила, що зробить все можливе, щоб вона відчувала себе щасливою.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов зазначив, що йому не комфортно обговорювати дану ситуацію, тож його позиція щодо камінг-ауту падчерки незрозуміла.

Нові статті

Схожі статті

Посмішка одна на двох: 23-річна онука Софії Ротару засвітилась разом із мамою – схожі, як дві краплі води

Соня Євдокименко живе за кордоном та часто публікує своє розкішне життя там, зокрема дівчина й час від часу публікує фото зі своєю сім'єю - як виглядає мама онуки Софії Ротару?

Найпростіша закуска з баклажанів, яку можна приготувати без зайвого клопоту. Рецепт смакоти на зиму

Найпростіший рецепт з баклажанів – чудовий варіант зимової закуски на зиму. Вона може прикрасити собою новорічний святковий стіл або ж стане чудовим доповненням до повсякденного меню.

Вся правда вийшла назовні: 42-річна Катерина Кухар після чуток про розлучення засвітилась з іншим – “Моя”

Катерина Кухар більше не холостячка на тлі чуток про розлучення з Олександром Стояновим - хто новий обранець прими-балерини та як же він виглядає?

Розлучився з нею заради іншої: 49-річний Вакарчук показав свою першу обраницю, з якою був 20 років у шлюбі

Святослав Вакарчук є щасливим батьком двічі, перебуваючи в шлюбі з Євгенією Яцутою, але хто був його першою дружиною, з якою здавалося, що на все життя.