“Краще б не зустрічав”: олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх показала, як її коханий привітав в аеропорту

Ярослава Магучіх отримала золоту на Олімпіаді-2024 у стрибках у висоту та повертаючись додому з ігор показала, як її зустрів наречений в аеропорту з квітами.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх нещодавно досягла значного успіху, встановивши новий світовий рекорд та здобувши золоту медаль на Олімпійських іграх. Після цього досягнення спортсменка повернулася додому, де на неї чекав теплий прийом. В аеропорту Польщі, де відбулася зустріч з її коханим, було знято відео, яке показало, як її наречений зустрів Ярославу.

Чоловік підніс Ярославі букет червоних троянд, проте замість того, щоб спершу привітати свою наречену, він одразу почав шукати свою матір, яка є тренером спортсменки, щоб вручити їй також букет. Така поведінка викликала певне розчарування серед користувачів Інтернету. Вони висловили своє незадоволення в коментарях, зазначаючи, що привітання матері спортсменки виглядало не зовсім доречно на фоні святкування особистого досягнення Ярослави.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх показала, як виглядає її наречений
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх показала, як виглядає її наречений

В інтернеті з’явилися коментарі стосовно того, що наречений виглядає більше зацікавленим у своїй матері, ніж у своїй нареченій. Багато людей висловили думку, що було б краще, якби наречений зовсім не зустрічав свою обраницю або, принаймні, приділяв більше уваги своїй дівчині.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх показала, як виглядає її наречений
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх показала, як виглядає її наречений

Нагадаємо, на Олімпійських іграх у Парижі українські стрибуни у висоту Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко продемонстрували видатні результати. Ярослава Магучіх досягла висоти два метри, що дозволило їй здобути золоту медаль. Ірина Геращенко також показала вражаючий результат, подолавши висоту 1,95 метра, що принесло їй бронзову медаль. Ці досягнення підтвердили високий рівень українських спортсменок у стрибках у висоту та їхню готовність змагатися на найвищому рівні.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.