Вдача піймала їх за хвіст, а вони – багатія за гаманець: найбагатші шлюби – Полякова, Камалія, Онуфрійчук

В українському шоу-бізнесі є приклади, коли шлюб з багатієм змінював життя зірки. Яке воно, особисте щастя по-багатому? Про нього не з чуток знають Камалія, Іванна Онуфрійчук і Оля Полякова.

Вітчизняний шоу-бізнес знає чимало прикладів, коли зіркові українки виходили заміж за багатія і тепер купаються в грошах. До них, зокрема, належать Оля Полякова, Камалія та Іванна Онуфрійчук. Кого обрали собі в супутники життя ці красуні?

Іванна Онуфрійчук

38-річна українська ведуча Іванна Онуфрійчук змогла зачарувати справжнього багатія.

Підприємець казахського походження на імʼя Алмаз володіє бізнесом в Швейцарії, а в житті – романтик. Чоловік з мільйонними статками зробив Іванну законною дружиною ще в 2021 році. В молодят було цілих 2 весілля, а красуня-наречена приміряла на себе 3 різноманітних весільних образи.

Ведуча Іванна Онуфрійчук з чоловіком-мільйонером Алмазом
Ведуча Іванна Онуфрійчук з чоловіком-мільйонером Алмазом

Головна весільна сукня Іванни Онуфрійчук повністю відповідала статусу дружини мільйонера. Для церемонії розпису щаслива наречена обрала королівську сукню, виготовлену з ексклюзивного мережива та розшиту 2 кг бісеру, 4 кг кришталю, 1 кг перлів та понад 3 тисячами цирконів в діамантовій огранці. Самостійно пересуватися в такій сукні Іванна не могла, тому під час урочистих заходів їй знадобилася допомога 6 людей.

Офіційний розпис мільйонера Алмаза та Іванни Онуфрійчук відбувся 11 листопада 2021 року в Києві. Окрім головної сукні телеведуча також вдягала на себе й інші вбрання: сукню-рибку, пишний наряд від бренду Adamaris та вечірню сукню від виробника FROLOV.

За декілька місяців до урочистого розпису Іванна побралася з коханим Алмазом неофіційно на Мальдівських островах. На весілля до молодят були запрошені 80 гостей та відомі артисти. Серед них були Дан Балан, Тамерлан і Альона Омаргалієва, Фрідом Джаз та Вєрка Сердючка. Вів весільну церемонію Тимур Мірошниченко.

Іванна Онуфрійчук зізнавалась, що до весілля була знайома з Алмазом 2,5 роки. Їх стосунки розвивались повільно. Втім Алмаз вже після першої зустрічі зрозумів, що Іванна – це його жінка.

Судячи з численних фото із соціальних мереж – закохані багато подорожують. Алмаз постійно влаштовує коханій дружині приємні романтичні сюрпризи.

Мільйонер постійно живе в Швейцарії і, за зізнанням Онуфрійчук – є непублічною людиною. Втім, на світські раути з дружиною іноді все ж виходить.

Оля Полякова

Відома українська співачка Оля Полякова вийшла заміж за багатія Вадима Буряковського 20 років тому. Перша зустріч з майбутнім супутником усього життя в артистки відбулася… на кораблі.

Буряковський замовив виступ молодої артистки на свій день народження. Королева ночі з довжелезними ногами пригадувала, що Вадим забажав, аби на його особистому святі співала вродлива жінка з гарним голосом. За зізнанням Полякової, на той момент на українській естраді під такі критерії підпадала тільки одна виконавиця – вона сама.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським

Організатори приватної концертної програми сказали, що їй доведеться виступати… перед дітками з кардіологічними проблемами. І цей концерт буде благодійним та майже безкоштовним. Але замість діток серед гостей були заможні чоловіки у дорогих костюмах віком 30+.

Тоді співачка відмовилась виступати, але Буряковський як справжній дипломат розрахувався з нею і вмовив-таки заспівати.

Після виступу білявки Буряковський не зміг відпустити її просто так, бо… закохався з першого погляду. Згодом пара почала зустрічатися, а далі – офіційно зареєструвала свої відносини.

Втім, вжитися разом подружжю вдалося не відразу. Доходило навіть до биття посуду.
Врешті решт Оля Полякова навчилася контролювати власні емоції та тримати їх при собі.

Сімейне життя налагодилось, а в шлюбі у пари народилось дві донечки: Маша та Аліса. До речі, чоловік Олі Полякової старший від неї на 16 років. Однак справжньому коханню різниця у віці на заваді не стає.

Камалія

47-річна українська співачка Камалія прожила в шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром 20 щасливих років. Втім, подружжям вони могли так і не стати. Сталось це завдяки наполегливості мільярдера. На той момент Камалія перебувала в депресії через розставання із колишнім бойфрендом.

Перша зустріч майбутнього подружжя відбулася в неформальній обстановці. Спільний друг Захура та Камалії запросив її в гості, де знаходився і мільярдер. Там її попросили заспівати для заможних бізнесменів.

Камалія з чоловіком-багатієм Мохаммадом Захуром
Камалія з чоловіком-багатієм Мохаммадом Захуром

Через декілька днів після першого знайомства пара почала зустрічатись. Їх роман тривав недовго, а за декілька місяців молодята зіграли весілля.

В шлюбі у подружжя народилося двоє дівчаток-двійнят: Арабелла та Мірабелла. Зараз їм по 11 років.

Доньки Камалії живуть з батьком у закордонному маєтку в Лондоні.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?