“Це вже зовсім інше життя”: 31-річна Марія Яремчук розповіла, що кардинально змінилося після народження сина

Кілька місяців тому Марія Яремчук вперше стала мамою та наразі виховує сина. Співачка розповіла, які зміни відбулись у її житті та чи планує повернутися на сцену.

Відома українська артистка Марія Яремчук нещодавно вперше за довгий час знову вийшла на зв’язок і поділилася новинами про своє маленьке дитя. Її сину виповнилось три місяці сьогодні, 8 серпня.

На даний момент Яремчук повністю поринула в радощі материнства, хоча, за її словами, це значно змінило її життя, надавши йому новий сенс. Артистка взазначила, що її син став джерелом найбільшої радості в її житті. За її словами, діти приносять неймовірну радість і роблять життя абсолютно іншим.

Марія Яремчук розповіла, як змінилось її життя після народження сина. Фото з Instagram @m_yaremchuk
Марія Яремчук розповіла, як змінилось її життя після народження сина. Фото з Instagram @m_yaremchuk

Попри нові обов’язки та турботи, зірка також обмірковує своє повернення на сцену. Вона розповіла, що планує повернутися до виступів, коли відчує, що готова до цього, але наразі основну увагу зосереджує на своєму новому статусі матері.

Після народження сина, артистка вирішила не змінювати свій стиль життя і не повертатися до сцени найближчим часом. Наразі співачка зосереджена на творчій діяльності, яка включає в себе роботу над документальним фільмом про її батька, Назарія Яремчука, під назвою “Яремчук: Незрівнянний світ краси”.

Марія Яремчук розповіла, як змінилось її життя після народження сина
Марія Яремчук розповіла, як змінилось її життя після народження сина

Цей фільм планується до виходу в прокат 8 серпня. Робота над стрічкою почалася ще в 2021 році, коли артистка сподівалася презентувати її в рік, коли її батькові виповнилося б 70 років. На жаль, Назарій Яремчук пішов з життя в 1995 році.

Артистка зазначила, що інформації та творчих матеріалів про батька було обмаль в медіапросторі, тому вона вирішила звернутися до режисера Артема Григоряна. Разом вони прийшли до рішення створити повнометражний документальний фільм. Спочатку планувалося випустити лише альбом з переспівами пісень, проте ідея переросла в значно більший проєкт.

Марія Яремчук розповіла, як змінилось її життя після народження сина
Марія Яремчук розповіла, як змінилось її життя після народження сина

Незабаром світ побачить альбом переспівів Re: Yaremchuk, над яким працювала велика кількість артистів. Відомо, що для створення цього альбому деякі музиканти були схильні до уговорювань, адже Марія Яремчук сама неодноразово зверталася до них з проханням виконати певні пісні.

Водночас деякі з учасників проєкту, як-от Джамала, без вагань погодились взяти участь і записали кавер на композицію “Усміхнись мені”. Протягом наступних двох тижнів на цифрових платформах щотижня з’являтиметься новий кавер.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.