“Виходь за мене”: Тіна Кароль публічно заявила, що не вийде заміж за нареченого – хто цей загадковий чоловік

Поп-діва Тіна Кароль часто відповідає на питання фанатів у своєму Instagram, але цього разу співачці запропонували вийти заміж - чи погодилась співачка та що сталося?

Тіна Кароль залишається незаміжньою, проте її статус може змінитися, оскільки один із її прихильників вирішив зробити їй пропозицію руки та серця. Відомій українській співачці та ведучій не раз приписували численні романтичні стосунки. Особисте життя артистки зараз оточене таємницею, але на її сторінці в Instagram зірка несподівано відреагувала на пропозицію одного з фанатів стати його дружиною.

Один з підписників співачки, замість того, щоб задати звичайне питання, вирішив проявити ініціативу і освідчитись жінці.

Тіна Кароль публічно відмовилась від пропозиції вийти заміж. Фото з Instagram @tina_karol
Тіна Кароль публічно відмовилась від пропозиції вийти заміж. Фото з Instagram @tina_karol

Кароль вирішила не ігнорувати отриману пропозицію і опублікувала коротке відео, на якому вона з’явилася без макіяжу, з розпущеним волоссям та в чорному одязі. У цьому відео вона пояснила причини, чому змушена відмовитися від пропозиції.

Співачка вирішила дати ситуації іронічний поворот, жартуючи, що зізнання у коханні, яке надійшло від шанувальника, виглядає як необдуманий крок, подібний до дарування троянського коня. Наприкінці відео вона додала підпис, в якому вказала, що її слова слід сприймати як жарт.

Тіна Кароль публічно відмовилась від пропозиції вийти заміж. Фото з Instagram @tina_karol
Тіна Кароль публічно відмовилась від пропозиції вийти заміж. Фото з Instagram @tina_karol

Нещодавно в Instagram вона розповіла, чи буде публіка поінформована про її можливий другий шлюб. Відповідь артистки була лаконічною і однозначною – вона заперечила таку можливість.

Також артистка не раз висловлювала своє бажання мати другу дитину. Вона навіть не виключала можливості всиновлення, аби забезпечити свого сина Веніаміна сестрою чи братиком. З часом, Кароль стала більш відвертою у питаннях особистого життя і почала активніше відповідати на запити своїх шанувальників.

Нові статті

Схожі статті

Закуска на зиму є! Як приготувати фантастичний салат з баклажанів – швидко й просто. Покроковий рецепт

Обов'язково приготуйте цей салат із баклажанів на зиму - вийде нереально смачно та найголовніше просто і швидко. Рецепт, який будуть просити всі ваші сусіди.

3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.

Старший брат Веніаміна: як 39-річна Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого покійного чоловіка

Світ шоу-бізнесу — це не тільки яскраві концерти і гарні емоції. Він приховує велику кількість таємниць, які іноді виходять назовні і стають для багатьох шанувальників справжньою несподіванкою.

“Олексія хотіли назвати Катею”: Позитив здивував зізнанням про сестру-близнючку, що старша на 10 хвилин

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий фанатам як Позитив – розсекретив деякі цікаві подробиці свого народження. Виявилося, що батьки хотіли назвати його… Катею.