Дізналась найважливішу новину в сукні за 23 тисячі: Катерина Остапчук показала вагітний живіт у “сітці”

Дружина Остапчука розповіла деталі про сукню з мережива, в якій дізналась, що вагітна сином. Вбрання створила українська дизайнерка. Яка вартість сукні 24-річної журналістки?

Декілька днів тому 24-річна Катерина Остапчук (Полтавська) та її 39-річний чоловік, ведучий Володимир Остапчук нарешті дізналися стать майбутньої дитини. В подружжя невдовзі народиться хлопчик.

До першої зустрічі з первістком у журналістки Каті Полтавської залишилося десь 4 місяці, а стать майбутнього малюка щаслива жінка дізналась під час гендер-паті. Подружжя вирішили організувати цей захід на природі, облаштувавши посеред галявини розкішний білий подіум, прикрашений велетенським бантом такого ж білого кольору.

Увага багатьох спостерігачів у соцмережах була прикута не тільки до красивої локації. Не менш цікавим став і ніжний образ майбутньої мами Каті Остапчук. Спеціально до гендер-паті вона обрала сукню-сітку української дизайнерки Катерини Сільченко, яка є засновницею бренду the COAT.

Сукня з мережива за 23 тисячі гривень, яку Катя Остапчук обрала для урочистого заходу
Сукня з мережива за 23 тисячі гривень, яку Катя Остапчук обрала для урочистого заходу

Для виходу на локацію у заміському комплексі на Львівщині дружина Володимира Остапчука обрала розкішну мереживну сукню кольору айворі. В цьому вбранні була передбачена цікава деталь у вигляді довжелезного шлейфу. На офіційному сайті бренду the COAT, що розробив наряд, можна побачити точну його вартість. Отже, сукня, як на гендер-паті у Катерини Полтавської, коштує 23370 гривень.

Катя Остапчук розсекретила вартість сукні-сітки, в якій вона була на гендер-паті
Катя Остапчук розсекретила вартість сукні-сітки, в якій вона була на гендер-паті

Вечірнє вбрання виконано в оригінальному дизайні. За зізнанням Полтавської, свій образ вона створювала за 2 дні до урочистої події. Майбутня мама взагалі часто замовляє одяг саме цього українського бренду. Саме тому перед гендер-паті вона відправилась до шоуруму виробника, бо була певна – там їй допоможуть обрати найкраще вбрання.
До речі, Катерина Остапчук зʼявлялась в одязі від своєї тезки, дизайнерки Каті Сільченко і раніше. Наприклад, до світського рауту в лютому 2024 року жінка обрала шкіряний костюм-двійку, який складався із довгої спідниці та топу-бюстʼє.

Нові статті

Схожі статті

З’явився, не запилився: Олег Винник повернувся на сцену – нішу “повелителя вовчиць” застовбив за собою

Олег Винник повертається з новою піснею "Мої люди": символ підтримки в часи випробувань для України та шанс на новий початок для артиста, що тривалий час мовчав.

“Я неідеальна”: 30-річна дружина Віктора Павліка показала свою фігуру з усіх ракурсів – “Це нормально”

Катерина Репяхова не соромиться показувати себе справжню та "неідеальну" - блогерка та бізнесвумен показала свою фігуру і звернулась до. фанатів.

Руслана, Джамала, Ольга Сумська та інші зірки, які повернулися до звичайного життя: чому пішли зі сцени

Чому популярні українські артисти обирають спокійне життя, фокусуючись на родині та нових проектах не зважаючи на славу, яку вони здобувають роками?

Смачна закуска до родинної вечері: рулетики з баклажанів, які легко приготувати з доступних продуктів

Смачні та легкі в приготуванні рулети із свіжих баклажанів із сиром – закуска, яку обовʼязково варто створити восени, до повсякденного або святкового столу. Ділимося рецептом страви далі.