У мережі спливло відео, на якому Дан Балан говорить українською: молдавський красень – в Одесі

45-річний молдавський співак Дан Балан вирішив підтримати всесвітній тренд. Він приїхав до Одеси і звернувся до прихильників на українській мові, запросивши їх на свій концерт.

45-річний співак молдавського походження Дан Балан вперше за довгий час приїхав до Одеси з концертом. Улюбленець Тіни Кароль з “Голосу країни” вирішив підтримати всесвітній тренд і слідом за Максимом Галкіним та Лаймою Вайкуле заговорив українською мовою.

На особистій сторінці в Instagram Дан Балан розповів, що приїхав із закордону до України, щоб порадувати своїх фанатів новим концертом. Молдавський артист невдовзі виступить в Одесі. З цієї нагоди він вирішив запросити своїх шанувальників, щоб послухати його спів. Виконавець записав звернення до фанатів українською мовою.

Привіт, Одесо! Я вже в Україні з нетерпінням чекаю на зустріч з вами цієї пʼятниці – повідомив Балан

Наразі невідомо, наскільки довго співак та улюбленець самої Тіни Кароль вчить українську. Але від початку повномасштабного вторгнення він відразу прийняв сторону українців та висловив країні свою теплу підтримку.

Подейкують, що 24 лютого 2022 року Дан Балан знаходився в українському Києві, але згодом покинув країну та виїхав за кордон. Через деякий час стало відомо, що співак вирушив до Туреччини. Саме в цій країні він довгий час займався створенням нових пісень.

В 2023 році Дан Балан створив новий пісенний кліп на композицію “Love Maria”. Знімали його ще до початку військових дій, а серед акторів масовки були справжні українські школярі.

На початку літа Дан Балан вперше за понад 2 роки повернувся до України. Виконавець показався на карпатському курорті Буковель і показав широкому загалу, як проводить вільний час. Він покатався на велосипеді по гірським тропкам, вдягшись у зручний спортивний костюм.

Дан Балан повернувся до України
Дан Балан повернувся до України

Відразу після повернення до України Дан Балан наголосив, що дуже сумував за нашою країною.

Нові статті

Схожі статті

Неочікувана правда про “колишнього” Дорофєєвої Позитива: одружений більше року. Що каже Юлія Сахневич?

Відомий як колишній учасник гурту "Время и Стекло", Позитив привертав увагу своїми музичними досягненнями, однак його особисті стосунки до недавнього часу залишалися під завісою таємниці.

Танцюрист Влад Яма повідомив про особливу подію в житті: у весільному костюмі показався в Києві з дружиною

Хореограф Влад Яма переїхав жити за кордон понад 2 роки тому. Він разом із дружиною та дітьми оселився в США, але рідну Україну не забуває. Адже тут в нього колись відбувались вагомі події в житті.

Озолотили ручку: хто з українських зірок казково багатіє на своїх концертах – Каменських, Кароль, Сердючка

Тема заробітків зірок стала ще більш актуальною після численних скандальних корпоративів, які підняли хвилю обговорень щодо доречності поведінки артистів.

Їх просто не впізнати: як виглядали актори мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки” тоді й зараз за 23 роки

"Вечори на хуторі біля Диканьки" – український мюзикл, який був відзнятий за мотивами повісті Миколи Гоголя. Вперше його транслювали на каналі "Інтер" в новорічну ніч 2002 року.