“Все це до одного місця”: зірка 1+1 Руслан Сєнічкін потрапив у конфузну ситуацію та насмішив глядачів

Телеведучий Руслан Сєнічкін знову потрапив у непередбачувану ситуацію - чоловік зіпсував свій реквізит прямо під час прямого ефіру. Що ж там сталося?

Ведучий ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Руслан Сенічкін став учасником несподіваного інциденту, коли випадково порвав частину реквізиту, що спричинило деякі незручності. Людмила Барбір, яка знаходилася поруч, не встигла відреагувати на ситуацію вчасно.

Нещодавно Людмила Барбір опинилася в центрі скандалу, коли, не усвідомлюючи, що перебуває в ефірі, використала ненормативну лексику. Реакція Руслана Сенічкіна була швидкою і зваженою — він зауважив, що всі ми є людьми і можемо допустити подібні висловлювання. Проте цей інцидент не знайшов розуміння у великої частини глядачів, і її поведінку засудили.

Зірка 1+1 Руслан Сєнічкін розповів, що потрапив у конфузну ситуацію
Зірка 1+1 Руслан Сєнічкін розповів, що потрапив у конфузну ситуацію

На фоні цього новий інцидент з Русланом, хоч і був помітним, але не набув великого розголосу. Він продемонстрував певні емоції, але ситуація не вийшла з-під контролю і не призвела до серйозних наслідків.

У ранковому телевізійному ефірі популярний ведучий продемонстрував метод перевірки стиглості кавуна, який вимагав використання гумових рукавичок. Під час одягання однієї з рукавичок вона порвалася. Спочатку телеведучий розглядав можливість замінити пошкоджену рукавичку, але згодом змінив своє рішення, відзначивши, що це не є критичним питанням.

Зірка 1+1 Руслан Сєнічкін розповів, що потрапив у конфузну ситуацію
Зірка 1+1 Руслан Сєнічкін розповів, що потрапив у конфузну ситуацію

Його реакція, яка вийшла досить комічною, була швидко підхоплена і опублікована на особистій сторінці Єгора Гордєєва в Instagram.

Недавнє ексклюзивне інтерв’ю Руслана Сенічкіна привернуло увагу, оскільки він вперше за тривалий час відкрив подробиці про своє особисте життя. Сенічкін підтвердив, що наразі є холостяком і не має ні коханої жінки, ні дітей, і не планує створення сім’ї найближчим часом, оскільки почувається комфортно в своєму теперішньому стані.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.