300 тисяч за кулінарний тріумф: зірка “МастерШефу-12” Лєра Матрохіна розповіла, куди витратила призові гроші

Перемога в кулінарному шоу "МастерШеф" – мрія багатьох конкурсантів. Одна з учасниць 12-го сезону, Валерія Матрохіна – змогла втілити цю мрію в реальність. Куди переможниця витратила грошовий приз?

Перемога на українському кулінарному шоу “МастерШеф” – найголовніша мрія багатьох талановитих кухарів. Але чи насправді переможці цього проєкту отримують “золотий квиток” на омріяне майбутнє в кулінарній сфері? Виявляється, що закулісся шоу таїть в собі багато неочікуваних та не завжди приємних сюрпризів.

Колись переможець 5-го сезону “МастерШефу” Євген Клопотенко зізнавався, що йому після омріяної перемоги заплатили набагато менше грошей, ніж обіцяли. Ця історія повторилася з переможницею 12-го сезону проєкту Валерією Матрохіною.

Дівчина змогла здобути перемогу в найвідомішому кулінарному шоу країни. Але найголовніша мрія Матрохіної про відкриття власного ресторану поки що так і залишилась нездійсненною. Фанати кулінарної творчості Валерії були певні – їх кумир отримала чималенький грошовий приз. Тому із відкриттям власного ресторану ніяких перепон бути не повинно. Куди ж насправді Лєра витратила гроші, яку їй заплатили за перемогу організатори?

Переможниця кулінарного шоу МастерШеф 12 Валерія Матрохіна
Переможниця кулінарного шоу МастерШеф 12 Валерія Матрохіна

Справа в тому, що кулінарний тріумф на проєкті “МастерШеф-12” приніс Валерії Матрохіній на 200 тисяч гривень меншу, аніж було заявлено на початку. Зазвичай кожен переможець шоу отримує грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень. Але фіналістка 12-го сезону Матрохіна – отримала лише 300 тисяч.

Згодом після завершення шоу Лєра зазначила, що грошового призу недостатньо для того, щоб організувати будь-які серйозні кулінарні проєкти. За словами переможниці – навіть якщо їй би виплатили 500 тисяч гривень, їх би не вистачило для старту і відкриття власного ресторану.

Валерія Матрохіна також зізналась, що особливих планів в неї на призові гроші від шоу “МастерШеф-12” не було. Втім, частину з них дівчина вже витратила на допомогу безпритульним тваринам. Решту суми вклала у покупку якісної кухонної машини. Зараз вона стала для кулінарки справжньою помічницею, бо допомагає їй вести фуд-блог.

Валерія Матрохіна розповіла, куди витратила грошовий приз за перемогу в МастерШефі 12
Валерія Матрохіна розповіла, куди витратила грошовий приз за перемогу в МастерШефі 12

Лєра Матрохіна вважає, що перемога у кулінарному проєкті не є гарантією успіху. Щоб досягнути мети – потрібно багато працювати. Наприклад, вона сама продовжує втілювати в життя власну мрію про відкриття ресторану. Хоча поки що, на думку дівчини – для цього не настав слушний час.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.