Почалося доросле життя: 12-річний син Ксенії Мішиної поїхав з дому, залишивши маму сам на сам з собакою

35-річна українська акторка Ксенія Мішина повідомила, що залишилась вдома сама. Її 12-річний син Платон став зовсім дорослим і вирішив поїхати у подорож без зіркової мами. Куди поїхав хлопець?

Популярна українська акторка та екс-учасниця проєкту “Холостячка” Ксенія Мішина на особистій сторінці в Instagram розповіла цікаві подробиці з материнського життя. Як відомо, зірка самотужки виховує сина Платона, якому навесні цього року виповнилося 12 років.

Нещодавно мама разом із сином їздили в літню подорож за кордон. Маленька родина побувала в Америці та завітала до маленького містечка Ліхтенштейн. Зараз Мішина вже повернулася до Києва разом із Платоном, але невдовзі їм довелось розлучитись.

Син артистки вирішив, що прийшов час становитися самостійним. І тому вирушив в подорож самостійно. Адже коли, як не влітку, під час шкільних канікул — активно проводити час у нових місцевостях? Куди ж поїхав Платон Мішин?

За зізнанням його знаменитої мами – хлопець відправився до літнього табору. Там в нього запланована насичена програма відпочинку. Відтак, 12-річний школяр проводитиме літні канікули, буде знайомитись із новими людьми, заводити друзів та займатись іншими різновидами активної діяльності.

За словами Мішиної – в сина цього літа розпочалося справжнє доросле життя. Втім, хлопчину цей факт зовсім не засмутив. Навпаки, Платон перебував в очікуванні нових пригод і весело махав мамі з вікна потягу.

Син Ксенії Мішиної відправився в подорож самостійно
Син Ксенії Мішиної відправився в подорож самостійно

Ксенія Мішина прийшла проводити сина на вокзал і посадила його у потяг. На ньому він рушив у свою першу самостійну подорож. Акторка ж залишилась вдома наодинці із пухнастим песиком Одіном. Вона також зізналася, що з самого ранку, як тільки прокинулася – вже почала сумувати за Платоном.

Акторка не повідомила, чи надовго її нащадок відправився у дитячий табір. Втім, самостійність хлопця стала приводом для гордості його зіркової матусі.

Нові статті

Схожі статті

Різдво Пресвятої Богородиці 2024: дата свята за новим стилем, що можна і не можна робити, прикмети про погоду

Різдво Пресвятої Богородиці – велике православне свято, яке в 2024 році святкують за новим стилем вдруге. "Один Факт" розповість про його традиції та особливості, а ще – прикмети на цей день.

Нацбанк ввів до обігу нову монету з серії “Видатні особистості України”: як виглядають ці 5 гривень (Фото)

В Україні в обігу зʼявилася нова монета номіналом 5 гривень. Як виглядають гроші, що належать до серії "Видатні особистості України" і кому саме вони присвячені? "Один Факт" розповість деталі далі.

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.