Вєрка Сердючка любить килими: зірка “Супермами” Макєєва назвала дивний пункт в зірковому райдері Данилка

Вагітна блогерка Стася Макєєва поділилася новою інформацією щодо приватної вечірки, на якій виступала Вєрка Сердючка. Виконавиця включила до зіркового райдеру дивний пункт.

Вагітна українська блогерка Стася Макєєва поділилась із фанатами новою інформацією щодо виступу Вєрки Сердючки на власному гендер-паті. Зірка Інтернету вирішила дізнатись стать майбутньої дитини, влаштувавши приватну вечірку.

Учасниця шоу “Супермама” влаштувала справжнє родинне свято. На нього майбутня мама запросила не тільки подруг та родичів. В гості до блогерки завітали й артисти, серед яких була і Вєрка Сердючка у виконанні незрівнянного Андрія Данилка.

Раніше Стася Макєєва вже розповідала про те, що за приватний виступ Сердючки їй та її чоловіку прийшлося заплатити майже 1.5 мільйони гривень (35 тисяч доларів). Тепер зірка соцмереж розсекретила ще декілька цікавих подробиць про приватний концерт Вєрки.

В Андрія Данилка, як і у будь-якого артиста – є свої вимоги (райдер) до організації та підготовки виступу. Інфлюенсерка Макєєва зазначила, що запросити Сердючку на гендер-паті – було її мрією.

Втім, під час підготовки сталися моменти, які майбутню маму розчарували. Зокрема, їй довелось поспілкуватися з менеджером артиста, який виявився доволі не комунікабельним і навіть грубим.

Учасниця Супермами Стася Макєєва розповіла, які умови для виступу заявив Данилко
Учасниця Супермами Стася Макєєва розповіла, які умови для виступу заявив Данилко

Ще один важливий момент стосувався райдеру Вєрки Сердючки. В ньому були вимоги, щоб в гримерці обовʼязково знаходилася порцелянова чашка, дзеркало та килим.

Менеджер артиста Данилка заявив, що якщо чогось зі списку не буде – Андрій Михайлович може просто піти та не виступати взагалі. Тому Макєєва дуже боялася, що щось піде не так.

“Один Факт” нагадає, що гендер-паті Стасі Макєєвої пройшов у травні поточного року. Загалом подружжя витратили на нього 80 тисяч доларів і з них – 35 тисяч на оплату концерту Сердючки.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.