Через кожні кілька місяців новий чоловік: 31-річна Христина Соловій розповіла про всіх своїх обранців

Христина Соловій завжди намагається не виносити все назагал, але виходить так, що згодом всі про все дізнаються: з ким співачка крутила роман та хто ці чоловіки?

Останнім часом навколо Христини Соловій постійно виникають скандали, що привертають значну увагу. Ці події включають її конфлікти з такими відомими особистостями, як Святослав Вакарчук та Сергій Жадан, а також її необережні висловлювання. Однак питання про те, хто нині заповнив серце артистки, залишається актуальним.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук, який значною мірою вплинув на кар’єру співачки, став важливою фігурою у її житті. Ще будучи молодою артисткою, Христина продемонструвала свою рішучість, коли прийшла на кастинг шоу “Голос країни”.

Вона чітко заявила, що не продовжуватиме участь у проєкті, якщо Вакарчук не повернеться до неї своїм кріслом. На щастя, Вакарчук повернувся і в подальшому став продюсером Христини, допомігши їй на початкових етапах кар’єри.

Христина Соловій розповіла про всіх чоловіків, з якими крутила роман
Христина Соловій розповіла про всіх чоловіків, з якими крутила роман

Після десяти років спільної роботи контракт між ними закінчився, і Христина вирішила не продовжувати співпрацю. Нещодавно вона повідомила, що все ще має борг перед Вакарчуком у розмірі 27 тисяч доларів. Щодо можливих романтичних стосунків між ними, Христина зазначила, що хоча вона й захоплювалася талантом Вакарчука, як і інші члени їхньої команди, це не переросло у щось більше.

Сергій Жадан

Згодом у житті відомої співачки та письменниці з’явився новий чоловік Сергій Жадан, на 18 років старший за неї. Вони почали таємні романтичні стосунки на початку 2022 року.

Христина Соловій розповіла про всіх чоловіків, з якими крутила роман
Христина Соловій розповіла про всіх чоловіків, з якими крутила роман

Відомості про їхній роман швидко розповсюдились. Лише після завершення цих стосунків співачка вирішила поділитися інформацією про свого колишнього партнера, зазначивши, що зрадила його і навіть не встигла розповісти про це особисто. Вона вважає таку ситуацію невірною, але зазначає, що так вже склалося.

Загадковий чоловік

Що стосується нового обранця, в одному з інтерв’ю Соловій повідомила, що її новий партнер є військовим, але його ім’я залишилось невідомим. Цікаво, що цей чоловік старший за неї на 11 років, що створює певну тенденцію у її стосунках з чоловіками старшого віку.

Христина Соловій розповіла про всіх чоловіків, з якими крутила роман
Христина Соловій розповіла про всіх чоловіків, з якими крутила роман

Співачка не встигла познайомити свого нового партнера з мамою, але у свої 35 років планує створити сім’ю та завести дітей. Час покаже, чи це станеться найближчим часом.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?