“У мене вона пристойна”: 62-річний Ігор Кондратюк розсекретив реальну суму своєї пенсії – не як в суддів

Ігор Кондратюк у свої часи був дуже популярним та вів багато програм, які так любили глядачі, але наразі шоумена не видно в медіа: яку ж пенсію встиг собі заробив телеведучий?

Ігор Кондратюк став відомим завдяки успішному телевізійному проєкту “Караоке на Майдані”. Після цього він зайнявся роллю судді у популярному вокальному шоу “Х-фактор” та “Україна має талант”. За роки своєї діяльності на телебаченні Кондратюк зміг накопичити достатньо коштів, щоб забезпечити не тільки своє власне майбутнє, але й майбутнє своєї родини.

У нещодавньому інтерв’ю Кондратюк розповів, що наразі він перебуває на пенсії. Від держави щомісяця він отримує пенсію в розмірі до 10 тисяч гривень. Тим не менш, своє повсякденне життя він фінансує за рахунок власних накопичень.

Ігор Кондратюк вперше розсекретив розмір своєї пенсії
Ігор Кондратюк вперше розсекретив розмір своєї пенсії

Пенсія, яку отримує Кондратюк, є досить прийнятною, але якщо порівнювати її з розміром пенсій, що виплачуються суддям, вона виглядає незначною.

Інтерв’юер запитав Кондратюка про те, чи інвестував він свої кошти під час періоду найбільшої популярності або, можливо, вкладав їх у нерухомість. Однак продюсер відповів, що такої практики не було. Він пояснив, що приблизно 15 років тому ідея інвестування в акції та облігації була не надто популярною та навіть незвичною для того часу.

Кондратюк зазначив, що його дружина займалася фінансами, але відзначив, що управління кількома фірмами і ведення бухгалтерії суттєво відрізняються від роботи інвестиційного фінансиста.

Ігор Кондратюк вперше розсекретив розмір своєї пенсії
Ігор Кондратюк вперше розсекретив розмір своєї пенсії

Чоловік також пригадав період, коли він був ведучим популярного розважального шоу “Караоке на Майдані”. Він розповів про фінансові умови, які супроводжували програму. Кондратюк зізнається, що отримував приблизно дві тисячі доларів за кожен випуск шоу. Ця сума була врахована у бюджеті, який він подавав для розгляду на канал.

Також продюсер розповів про цікаві випадки, які пов’язані з корупційними спробами. Він повідомив, що йому ніколи не пропонували хабарі у грошовій формі для того, щоб потрапити в ефір “Караоке на Майдані”. Проте одного разу йому запропонували два вагони яблук як альтернативу фінансовому заохоченню.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла