54-річна Ірина Білик показала молодшого сина: як виглядає 8-річний Табріз – красень з неслухняним волоссям

54-річна українська співачка Ірина Білик показала нову світлину свого молодшого сина Табріза. Як виглядає цей 8-річний красень і яка деталь його зовнішності не подобається його зірковій матусі?

54-річна естрадна співачка Ірина Білик показала рідкісне фото свого молодшого сина, Табріза. Хлопчику виповнилось 8 років і він дедалі більше стає схожим на свого батька – російського режисера азербайджанського походження Аслана Ахмадова.

Він став для Білик третім чоловіком, а ось сина вони народили не самостійно, а завдяки сурогатному материнству.

Днями Ірина Білик поділилася кумедним родинним фото з Табрізом в своєму Instagram. Світлина, імовірно, була зроблена на літньому пляжі. В кадрі помітний жовтий пісок.

Кароокий хлопчина позує на камеру із мокрим та скуйовдженим волоссям. Локони в Табріза достатньо довгі та густі.

Знаменита мама парубка зізналася у соцмережах, що її усміхнений 8-річний син має доволі неслухняне волосся. Українська виконавиця звернулася до прихильників з проханням – порадити якийсь засіб чи спеціальний шампунь для того, щоб вгамувати неслухняні кучері в молодшого сина.

Молодший син Ірини Білик, 8-річний Табріз Ахмадов
Молодший син Ірини Білик, 8-річний Табріз Ахмадов

Естрадна артистка попросила своїх фанатів поділитися досвідом, як вони справляються з подібною проблемою. В коментарях до світлини з Табрізом користувачі поквапились заспокоїти співачку. Багато хто з підписників зазначив, що в хлопчика – напрочуд гарне волосся. Для нього зовсім не потрібний додатковий чи професійний догляд.

Ваш синочок – красень! – написала одна з дописувачок

Йому і так гарно – зазначила інша користувачка

Популярна естрадна співачка з України Ірина Білик, яку в суспільстві ще називають українською Мадонною – мама двох синів. Окрім Табріза Ахмадова в артистки є ще старший син, 24-річний Гліб Оверчук. Різниця у віці між братами становить цілих 16 років.

Старший син Ірини Білик наразі живе за кордоном, в Іспанії. Гліб захоплений музикою та активно розвивається в цьому напрямку. Як і молодший брат – старший нащадок співачки носить довге волосся. Крім того, він зробив на тілі декілька татуювань.

Ірина Білик народила свого первістка Гліба від манекенник Андрія Оверчука, з яким почала зустрічатися в 1998 році.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.