Стала персоною “нон ґрата”: що сталося з суддею “Танцюють всі” Тетяною Денисовою та куди вона зникла з СТБ

Вона здобула шалену популярність завдяки проєкту "Танцюють всі" та була дружиною фіналіста "Х-Фактор" Олександра Кривошапка: куди зникла Тетяна Денисова, яку любили всі глядачі.

Тетяна Денисова здобула шалену популярність завдяки участі у проєкті “Танцюють всі”, але народилася зірка в Калінінградській області в росії, але згодом переїхала з родиною до Севастополя, Крим. Освітні здобутки отримала в Києві, а з 2017 року активно займалася розвитком своєї танцювальної кар’єри в росії.

Суддя Танцюють всі Тетяна Денисова розповіла, куди зникла та чим займається
Суддя Танцюють всі Тетяна Денисова розповіла, куди зникла та чим займається

У грудні 2021 року Денисова прийняла рішення відмовитися від українського громадянства та отримати російський паспорт. Незважаючи на це, вона зберегла контакти з українськими медіа. Під час початку військових дій в Україні вона перебувала в країні, адже брала участь у зйомках шоу “Танці. World of Dance” на каналі СТБ, де вона була членом суддівської колегії разом із Женею Котом і Максом Чмерковським. За словами Кота, Денисова висловлювала щастя від того, що могла повернутися додому, за день до початку повномасштабного вторгнення.

Суддя Танцюють всі Тетяна Денисова розповіла, куди зникла та чим займається
Суддя Танцюють всі Тетяна Денисова розповіла, куди зникла та чим займається

24 лютого 2022 року знаменував собою значні зміни в житті Тетяни Денисової. Після того як вибухи та сирени заповнили її рідне місто, вона вирішила залишити країну та втекти за кордон. Пізніше її ім’я стало відомим завдяки її участі в російському телевізійному проєкті “Новые танцы”, який виходить на каналі ТНТ. Це призвело до чуток про те, що вона переїхала до росії.

Однак згодом стало зрозуміло, що Тетяна насправді перебуває в Німеччині, зокрема в столиці федеральної землі Гессен — Вісбадені. В Німеччині вона проживає з 2004 року і встигла заснувати власну студію JB ballet, яка спеціалізувалася на навчанні українських танцюристів. Щодо подій, що відбувається на її батьківщині, Денисова не коментує своїх поглядів і ставлення.

Суддя Танцюють всі Тетяна Денисова розповіла, куди зникла та чим займається
Суддя Танцюють всі Тетяна Денисова розповіла, куди зникла та чим займається

Відомо, що Тетяна Денисова має сина на ім’я Лев від українського акробата Іллі Страхова, який став фіналістом шоу “Україна має талант”. Водночас, у її особистому житті також були стосунки з Олександром Кривошапком, співаком, який, між іншим, оприлюднив інформацію про те, що Денисова вирішила відмовитися від українського громадянства. Ця пара одружилася у 2011 році, але їхній шлюб тривав лише рік.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.