Дочка замість синочка: Юрій Горбунов показався поряд з чарівною білявкою і це – не Катя Осадча (Фото)

53-річний заслужений артист України Юрій Горбунов вже 7 років одружений із екс-ведучою "Світського життя" Катериною Осадчою. Однак в одному з останніх Stories шоумен показався поряд з іншою.

Український шоумен Юрій Горбунов вже 7 років щасливо одружений на зірковій ведучій Катерини Осадчій. Пара побралася законним шлюбом в лютому 2017 року і вважається однією з найміцніших у вітчизняному шоу-бізнесі.

В соцмережах подружжя часто демонструє своїм прихильникам щасливу родинну ідилію. Горбунов після роботи та у вихідні дні проводить вільний час разом зі своїми маленькими синами: Іванком та Данилом. Ведучий грає із ними в шахи або інші інтелектуальні ігри, а на Новий рік – наряджає з дітьми святкову ялинку.

Влітку разом із Катею Осадчою та хлопчиками він може виїхати на відпочинок до річки. От як наприклад, це було на свято Івана Купали в цьому році.

Втім, в одній із останніх Stories Instagram Юрій Горбунов неочікувано показався поряд із іншою. Шоумен оприлюднив інтригуюче фото, на якому зображений він сам, а ще – зіркова білявка разом зі своєю донькою. Хто ж став супутницею Горбунова, поки поряд не було Осадчої?

Жінка, з якою сфотографувався Юрій Миколайович – це… 43-річна українська ведуча і багатодітна мама Лілія Ребрик. “Один Факт” нагадає, що вона, як і Горбунов – щаслива в шлюбі.

Багато років тому Лілія познайомилася із своїм нинішнім чоловіком Андрієм Диким. Вони були партнерами на проєкті “Танці з зірками”, а далі – стали щасливим подружжям в реальному житті. В березні 2024 року Ребрик народила коханому третю донечку – Аделіну. Також в неї є дві старших донечки: Діана та Поліна.

Юрій Горбунов показав себе поряд з білявкою Лілією Ребрик
Юрій Горбунов показав себе поряд з білявкою Лілією Ребрик

На світлині поряд із знаменитою мамою та Юрієм Горбуновим була присутня середня донечка Ребрик і Дикого – Поліна.

Лілія Ребрик постала перед камерою в яскраво-рожевій сорочці і з розпущеними локонами.

На відміну від матусі її донька Поліна обрала для знімку зовсім іншу зачіску – багато маленьких косичок, заплетених на голові.

Імовірно, Юрій Горбунов зробив цей затишний кадр в перервах між роботою.

Наразі невідомо, чи працюють шоумен із Лілією Ребрик над новим спільним проєктом. Однак романтичних стосунків між ними точно немає. Адже і Горбунов, і Лілія Ребрик цінують власну родину і дуже люблять своїх офіційних обранців, з якими живуть декілька років в гармонійному шлюбі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?