“Мені подобається платити”: 38-річна Оля Цибульська зізналася, на що їй не шкода витрачати гроші

38-річна співачка Оля Цибульська зізналася, на що їй не шкода витрачати кошти. Піклування про саму себе допомагають їй краще себе почувати. На що ж саме Цибульська може витратити гроші без жалю?

Співачка Ольга Цибульська – не з тих жінок, які жалкують про витрачені гроші. Особливо, якщо довелось розпрощатися з кровно заробленими коштами заради маленьких жіночих радощів.

За словами Ольги Цибульської, піклування про себе через приємні покупки для душі допомагає їй почуватись набагато краще в емоційному плані. В одній з недавніх розмов із журналістами виконавиця зізналась: їй зовсім не шкода витрачати гроші. Тим паче, на свої власні потреби.

Адже це енергія, яка приходить і йде – зазначила естрадна співачка

На думку Цибульської, енергія грошей повинна рухатись постійно. Вона приходить та йде від нас, щоб потім – повернутись у ще більшій кількості. До того ж, артистці до вподоби платити гроші за якісні послуги.

Співачка розсекретила деякі факти про те, на що саме їй подобається витрачати зароблені грошики. Оля Цибульська полюбляє ходити у вільний час на професійні масажі, які коштують немало.

Особливу любов в неї викликає покупка доглядової косметики, книг, зручного і красивого взуття.

Оля Цибульська розповіла, на що любить витрачати кошти
Оля Цибульська розповіла, на що любить витрачати кошти

Виконавиця переконана в тому, що кожна людина повинна жити саме так, як їй того хочеться. Адже маленькі радості допомагають їй почуватися набагато краще в емоційному плані. А ще – виглядати на всі 100% зовні. Жінка, яка має гарний настрій – відчуватиме себе більш привабливою.

Адже я знаю: коли усміхаєшся – сум не впізнає і пройде повз – вважає Цибульська

Крім того, естрадна українська артистка зізналася, що завжди дозволяє собі певні послаблення. Вона за бажанням може собі дозволити і прокастинацію, і успіхи, і помилки.

Співачка Ольга Цибульська розсекретила, куди любить витрачати зароблені гроші
Співачка Ольга Цибульська розсекретила, куди любить витрачати зароблені гроші

Адже їй вкрай важливо дбати про людину, яка із нею знаходиться від народження і до кінця – саму себе.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла