Від Захура до Сахіра: українська Леді Гага Камалія підкорює пакистанських чоловіків одного за одним

Українська Леді Гага Камалія 20 років прожила в шлюбі із пакістанським мільярдером Захуром Мохаммадом. Втім, після розлучення жінка не поставила хрест на особистому житті і знайшла собі Сахіра.

Українська співачка Камалія навесні 2023 року приголомшила багатьох своїх прихильників несподіваною новиною. Вона та її чоловік, пакистанський мільярдер Захур Мохаммад – розлучилися після 20 років подружнього життя. Артистка назвала головною причиною розставання образливе слово чоловіка, яке стало останньою краплею.

Згодом Камалія зізнавалася, що в їхньому шлюбі із Захуром настав переломний момент. Після нього виконавиця зрозуміла, що вона – вільна духом жінка.

Камалія записала творчий дует з іншим пакистанцем після розлучення з чоловіком-мільярдером
Камалія записала творчий дует з іншим пакистанцем після розлучення з чоловіком-мільярдером

Розлучення після стількох років шлюбу зовсім не засмутило співачку. Українська Леді Гага Камалія залишилась відкритою для нових стосунків і… дуетів. Зокрема, через короткий час після розставання з пакистанським мільярдером та батьком своїх доньок-двійнят, естрадна артистка підкорила нового пакистанця. Щоправда, не в романтичному плані, а в творчому.

Після перших чуток про розлучення із Захуром Мохаммадом на початку 2023 року українська Леді Гага записала розкішний дует з пакистанським виконавцем Сахіром Алі Багга. Окрім виконання пісень цей чоловік ще позіціонує себе в музичному світі як композитор. Сахір пише музику для незалежних виконавців.

Дует Камалії та Сахіра видався неймовірно запальним та наповненим східними мотивами. Українська виконавиця вийшла на сцену у розкішній довгій сукні насиченого рожевого кольору, розшитій дорогоцінним камінням. Екс-дружина Захура Мохаммада розпустила свої локони і перевтілилась у пісенному кліпі у східну красуню.

Композиція “Latthay Di Chaadar – Reloaded” у виконанні Камалії та Сахіра Алі Багга за 7 місяців після публікації на відеомайданчику Youtube набрала більше 1 мільйона переглядів.

Нові статті

Схожі статті

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.