“Цікаво, батьком став”: Олександр Пономарьов вперше розповів, чи насправді він – батько первістка Яремчук

51-річний Олександр Пономарьов вперше заговорив про новий статус. Чи насправді артист став батьком первістка Марії Яремчук, яка на 20 років молодша за нього, чи це – лише плітки?

Відомий співак Олександр Пономарьов вперше висловився про те, чи має він якесь відношення до маленького сина 31-річної Марії Яремчук. Отже, чи насправді виконавець отримав статус батька?

В травні поточного року стало відомо про те, що донька Назарія Яремчука, Марія – народила первістка. Молода жінка стала мамою для маленького сина. Відразу після цієї новини в суспільстві стали ширитися чутки про те, нібито справжнім батьком хлопчика є Пономарьов.

Марія Яремчук останніми роками закрилася від усіх публічних заходів і проводить більшість часу поза межами публічного простору. Співачка майже ніколи не розповідає про особисте життя, тому не відомо – чи є в неї коханий чоловік і від кого вона народила свого первістка.

Олександр Пономарьов став хрещеним батьком для сина Марічки Яремчук
Олександр Пономарьов став хрещеним батьком для сина Марічки Яремчук

Для фанатів творчості Марії Яремчук не є секретом той факт, що під час виступів у “Голосі країни” юній дівчині приписували роман із наставником, Олександром Пономарьовим. Після завершення пісенного шоу талантів ці чутки ширилися ще протягом багатьох років. Саме тому, коли шанувальники дізналися про материнство Яремчук – вони відразу ж припустили, що батьком немовля може бути Пономарьов.

Нещодавно 51-річний артист вперше прокоментував ці плітки. За словами пана Олександра – побачивши цю інформацію в соціальних мережах, він був вкрай здивований.

Цікаво, батьком став… – прокоментував новину Пономарьов. – Пʼять років Марічку не бачив, а скільки почув про себе нового!

Пономарьов також зазначив, що спочатку навіть не знав, як реагувати на подібні плітки. До того ж, йому вкрай незручно було перед чоловіком Марічки Яремчук.

Втім, згодом співак зізнався, що насправді став батьком для сина Яремчук. Однак не кровним, а хрещеним. Пономарьов розповів, що Марічка сама подзвонила йому та… запропонувала породичатися.

Я хрещеним батьком став її дитини – повідомив артист. – От така історія

Марія Назарівна Яремчук – молода українська виконавиця і донька співака Назарія Яремчука. Дівчина вирішила обрати той же шлях в житті, що і її відомий батько.

Тому й стала естрадною співачкою. Свій творчий шлях вона розпочала з телешоу “Голос країни”. Наставником в неї був Олександр Пономарьов.

Нові статті

Схожі статті

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?