Майже студент: 48-річна Марічка Падалко похвалилася досягненнями старшого сина – вже подав документи

48-річна ведуча з "1+1" Марічка Падалко розповіла про скору зміну статусу найстаршого сина, Михайла Соболєва. Хлопець успішно закінчив школу і вже подав документи на вступ до столичного ВИШу.

Телеведуча з українського каналу “1+1” Марічка Падалко поділилась із своєю аудиторією важливою подією, яка трапилася в їх великій родини.

Старший син зірки телебачення Марічки Падалко та її чоловіка Єгора Соболєва – 17-річний Михайло, подав документи на вступ до київського ВИШу. Цього року хлопець успішно закінчив навчання у школі, а зовсім скоро – змінить навчальний статус та стане студентом.
Михайло Соболєв обрав для навчання та здобуття майбутньої професії Києво-Могилянську Академію. В Instagram Stories його знаменита мама оприлюднила фото з приміщення

приймальної комісії і зробила до світлини допис:

Майже студент. Чекаємо на наказ

На сайті з пошуку абітурієнтів Києво-Могилянської Академії зазначено, що 17-річний Михайло Соболєв хоче вступити на факультет інформатики. Хлопець буде здобувати спеціальність “Автоматизація, компʼютерно-інтегровані технології та робототехніка”.

17-річний син Марічки Падалко невдовзі стане студентом: зіркова мама похвалилася досягненнями нащадка
17-річний син Марічки Падалко невдовзі стане студентом: зіркова мама похвалилася досягненнями нащадка

Марічка Падалко та Єгор Соболєв – багатодітні батьки. Окрім сина Михайла в подружжя ще є 2 доньки: Марія і 13-річна Катруся. До речі, наймолодша донька ведучої цього літа повернулась до України після довгої відсутності. Катерина поїхала з бабусею та дідусем за кордон ще на початку 2022 року, коли розпочалось повномасштабне вторгнення.

Понад 2 роки дівчина мешкала в Чехії, але дуже сумувала за рідною домівкою та батьками. І тому влітку поточного року, нарешті, вирішила приїхати назад, до України.

До речі, 17-річний син Марічки Падалко не дарма обрав професію, повʼязану із робототехнікою. Хлопець захоплений конструюванням FPV-дронів, і один з них навіть зміг сконструювати самостійно.

Нові статті

Схожі статті

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.