Віталій Козловський поділився архівною світлиною з далекого минулого: як виглядав співак тоді і зараз (Фото)

Український співак Віталій Козловський, який в цьому році став батьком вперше – пригадав минуле. У своїй Stories Instagram артист запропонував шанувальникам посміятися та показав архівне фото.

39-річний співак Віталій Козловський вирішив згадати в соцмережах далеке минуле. Артист запропонував користувачам соціальних мереж поглянути на давній знімок з його архіву та трохи посміхнутися. Виконавець не уточнив, коли саме було зроблене фото і під час якого заходу. Втім, помітно, що він – ще зовсім молодий та носить подовжене волосся з укладкою і коротеньку бороду.

Віталій Козловський показав архівне фото
Віталій козловський показав архівне фото

Віталій Козловський на світлині вдягнений у майку чорного кольору та сині джинси з жовтим ременем. На руці співака помітний чорний браслет, а на задньому фоні жевріють яскраві кульки зеленого кольору і букети ніжно-бузкових та білих квітів.

Козловський не уточнив, на якому заході був зроблений цей кадр. Втім, якщо поглянути на його фото тоді і зараз – то можна помітити, що артист дуже сильно змінився. В свої 39 років артист змінив зачіску і зараз носить коротке волосся. Крім того, він зараз не виступає на сцені, а служить в ЗСУ, стоячи на захисті рідної України.

Змінився і родинний статус виконавця. В лютому поточного року Віталій Козловський вперше став батьком. Його законна дружина, Юлія Бакуменко, народила йому сина Оскара.

Віталій Козловський показав себе на новому фото
Віталій Козловський показав себе на новому фото

Єдине, що залишилося незмінним в образі відомого артиста – це борода. Щоправда, вона стала більш густішою. Козловський змінив її форму. Крім того, Віталій Козловський змінив собі і стиль одягу. На зміну яскравим предметам гардеробу прийшли футболки темно-зеленого кольору та військова амуніція.

 

Це й не дивно, адже виконавець, який раніше запалював публіку на сцені – після початку повномасштабного вторгнення пішов служити в українську армію. Також Віталій у вільний час працює волонтером та допомагає побратимам збирати кошти на фронтові потреби.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.