“Моє серце зайняте”: 51-річний Олександр Пономарьов зізнався, що перебуває в романтичних стосунках

Олександр Пономарьов нарешті офіційно підтвердив, що він більше не холостяк та має романтичні стосунки - і це не Марія Яремчук. Що відомо про особисте життя співака?

Олександр Пономарьов нещодавно поділився новинами про своє особисте життя. На святкуванні свого 51-річчя, яке відбулося в ефірі програми “ЖВЛ представляє”, артист підтвердив, що його серце вже зайняте. Пономарьов перебуває у щасливих стосунках, проте він обережно ставиться до розголосу деталей свого особистого життя.

Співак вирішив не розкривати ім’я своєї обраниці, зокрема, через побоювання, що це може негативно вплинути на його щастя. Поки що не відомо, чи є у пари офіційний статус стосунків, оскільки Олександр Пономарьов на цей рахунок не надає жодної конкретної інформації.

Олександр Пономарьов вперше розсекретив свої стосунки
Олександр Пономарьов вперше розсекретив свої стосунки

Подробиці про нові стосунки артиста стали відомі завдяки ведучому Тімуру Мірошниченку, який розповів про це в рамках програми. Зокрема, ймовірно, що співак надав коментар про своє особисте життя, який не потрапив на відео, але все ж таки інформація була розкрита завдяки ведучому.

Відомо, що Олександр Пономарьов має досить складну особисту історію. У артиста було вже два шлюби. Перший з них був з продюсеркою Оленою Мозговою. В цьому шлюбі у пари народилася донька Женя. Олександр також взяв на виховання доньку Олени від попередніх стосунків Зою, яка нещодавно здійснила камінг-аут. Після розлучення з Мозговою, Пономарьов вступив у другий шлюб з жінкою на ім’я Вікторія. У цьому шлюбі у пари народився син Олександр. Проте і цей шлюб також не тримався довго.

Олександр Пономарьов вперше розсекретив свої стосунки
Олександр Пономарьов вперше розсекретив свої стосунки

Цього року в пресі активно обговорювали можливий роман Пономарьова зі співачкою Марією Яремчук, яка у травні народила сина. Зокрема, припускали, що саме співак може бути батьком дитини. Проте, як виявилося, Олександр Пономарьов дійсно має зв’язок з дитиною Яремчук, але не як рідний батько, а як хрещений.

Нові статті

Схожі статті

Вєрка Сердючка разом із мамою завітала в гості до Клавдії Петрівни: як виглядала ця зустріч – є фото

Шоумен Андрій Данилко, відомий шанувальникам як Вєрка Сердючка – завітав зі своєю сценічною "мамою" Інною Білоконь до Палацу спорту. Там проходив другий сольний концерт співачки Klavdia Petrivna.

“Пишаюся”: Маша Єфросиніна показала, яку нагороду отримав її чоловік-воїн від нового головнокомандувача

На особистій сторінці ведучої Маші Єфросиніної в Instagram останнім часом зʼявляється багато сімейних світлин. Наприклад, жінка похвалилася новою нагородою свого чоловіка, Тимура Хромаєва.

Їй дісталась непроста доля і неземна краса: 87-річна Ада Роговцева не йде ні в яке порівняння з Катрін Денев

Ада Роговцева є справжнім прикладом для всіх жінок, адже впродовж свого життя акторка завжди показує себе як сильну особистість, але насправді зірка пережила багато труднощів.

Донька Віктора Павліка виглядає старше за 30-річну дружину: брови-ниточки і чорне фарбоване волосся (ФОТО)

Співак Віктор Павлік в свої 58 років встиг стати батьком 4 рази. Серед усіх дітей в нього – лише одна донька. 37-річна Христина справжня красуня, яка… старша за нинішню дружину артиста.