“Мені здається, що вийшла заміж”: ведучий прокоментував особисте життя Тіни Кароль – більше не холостячка?

Тіна Кароль час від часу розповідає деталі особистого життя та нещодавно здивувала фанатів, що якщо вона вийде заміж, то вони про це не дізнаються. Євген Фешак стверджує, що співачка вже одружена.

Євген Фешак поділився своїми міркуваннями стосовно ймовірності того, що популярна співачка Тіна Кароль може бути одруженою. Продюсер і телеведучий звернув увагу на те, що, хоча артистка суворо оберігає своє особисте життя від сторонніх очей, але інтерес її шанувальників до її особистих справ залишається надзвичайно високим.

Фанати постійно цікавляться, чи з’явився у співачки новий партнер і чи могла вона вже укласти шлюб. Тіна Кароль, зі свого боку, не коментує ці питання і лише зазначає, що в разі будь-яких змін у її сімейному статусі, інформація про це стане відома лише в тому випадку, якщо вона сама вирішить поділитися нею.

Відомий ведучий розповів, що поп-діва Тіна Кароль вже вийшла заміж
Відомий ведучий розповів, що поп-діва Тіна Кароль вже вийшла заміж

Незважаючи на це, Євген Фешак припустив, що можливе існування таємного шлюбу артистки. Продюсер висловив думку, що Тіна Кароль могла вже відсвяткувати своє весілля, однак офіційних підтверджень чи заяв з цього приводу поки що не надходило.

Відомий ведучий розповів, що поп-діва Тіна Кароль вже вийшла заміж
Відомий ведучий розповів, що поп-діва Тіна Кароль вже вийшла заміж

В ефірі “Люкс ФМ” ведучий висловив припущення, що Тіна Кароль можливо вже встигла вийти заміж. За його словами, якщо співачка вирішить знову стати на рушник, вона зробить це таким чином, що не потрапить під увагу публіки і не повідомить про зміни в особистому житті своїм шанувальникам.

Відомий ведучий розповів, що поп-діва Тіна Кароль вже вийшла заміж
Відомий ведучий розповів, що поп-діва Тіна Кароль вже вийшла заміж

Відомо, що Тіна Кароль була одружена лише один раз. У 2008 році вона уклала шлюб з продюсером Євгеном Огіром, і від цього союзу у пари народився син на ім’я Веніамін. На жаль, у 2013 році її чоловік помер від раку шлунка.

Нещодавно Тіна Кароль пройшла військові навчання, продовживши курс військової підготовки “Резервіст” у співпраці з ветеранами.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?