“Це дуже складно”: 22-річна олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх зізналась, коли планує вийти заміж

Олімпійській чемпіонці Ярославі Магучіх майже рік тому хлопець зробив пропозицію, але весілля пара досі не зіграла: чи планують вони одружитись найближчим часом?

Раніше спортсменка зазначала, що зміна її сімейного статусу відбудеться після завершення Олімпіади. Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх повідомила, що вона планує одружитися і провести весільну церемонію з нареченим Назаром.

Пропозиція відбулася ще в листопаді 2023 року, але пара вирішила не поспішати з організацією весільної події. Вони вирішили зосередитися спочатку на участі в Олімпійських іграх у Парижі, а вже після завершення спортивного турніру мати можливість відпочити та насолодитися святковим моментом. В результаті, Ярослава Магучіх здобула золоту медаль у стрибках у висоту. Після цього журналісти програми “Сніданок з 1+1” поцікавилися, коли ж наречені нарешті проведуть весільну церемонію.

Легкоатлетка Ярослава Магучіх розсекретила свої плани щодо заміжжя
Легкоатлетка Ярослава Магучіх розсекретила свої плани щодо заміжжя

Після Олімпійських ігор спортсменка не має можливості розслаблятися. Попереду у неї заплановані ще три важливі старти, які потребують серйозної підготовки і повної концентрації. Незважаючи на насичений графік, вона та її наречений обговорюють плани на весільну церемонію. Спортсменка зазначає, що організація весілля є досить складним завданням, але вони обидва готові докласти зусиль для того, щоб реалізувати свої плани.

Між тим, в інтернет-просторі нещодавно розгорілася дискусія навколо поведінки нареченого спортсменки. Зокрема, після того як вона встановила новий світовий рекорд у стрибках у висоту і повернулася з Франції до Польщі, її зустрів наречений.

Легкоатлетка Ярослава Магучіх розсекретила свої плани щодо заміжжя
Легкоатлетка Ярослава Магучіх розсекретила свої плани щодо заміжжя

На жаль, користувачі мережі були незадоволені тим, як він проявив свою увагу. Зокрема, було зазначено, що чоловік швидко вручив їй квіти, після чого відразу ж пішов до своєї матері, яка є тренером спортсменки. Коментатори висловили обурення з приводу того, що наречений не обійняв і не поцілував свою кохану, що спричинило негативну реакцію серед користувачів інтернету.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?